- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Nem értem, hogy miért szükséges a szakmai hozzáértésem lekicsinylése, a te szakmai felsőbbrendüséged hangsúlyozásához.
te nem ezért nem mersz megszólalni, hanem mert nem tudsz.
Pl. erre gondoltam itt: te úgy is jobban tudod..
Látom gyorsan eljuttál arra a nagyon magas pontra, ahonnan lenézve úgy gondolod, hogy már jobban ismersz engem, mint én saját magamat.
A vitát pedig pusztán azért próbáltam abbahagyni, hogy elkerüljem ezt az általad kezdemélyezett, számomra túlságosan személyeskedő stílust.
Vita részemről lezárva, de priviben folytathatjuk a személyeskedést. -
Loha
veterán
Szerintem meg közöd nincs a témához, ennek ellenére megvan a markáns véleményed. Nincs mit tenni, most elsöpörtél a szakmai felsőbbrendűségeddel.
Most megint kezdhetném előlről, de talán egyszerűbben közelítsük meg: a 2 (Vista) nagyobb mint az 1 (XP). Ezért jobb ez. Tudlak sajnálni.
Aha... nem is kellett volna zárójelben odaírnod semmit sem, úgy is értettem volna, hogy 2 nagyobb mint 1
Tudsz valamit az ATI External Event Utility implementációjáról, működéséről?
Fenti mondataid után, én már meg sem merek szólalni, te úgy is jobban tudod... -
Loha
veterán
Akkor maradjunk a #36-nál:
A vista display drivereknek van kernel módú és user módú része is.
A hírben azt írják, hogy a ATI External Event Utility okozza a hibát. A hibát fentebb nevezett szolgáltatás letiltásával lehet orvosolni. Tehát ha jól értem, ez a drivernek egy nélkülözhető része, és gondolom hogy mivel nélkülözhető, ezért nem kernel módban, hanem user módban fut, de ennek ellenére kifingatja az egész rendszert.
Tehát akkor, hol van itt az előrelépés?
WDDM driverekre sztem elsődlegesen az Aero miatt volt szükség, nem egyéb talán fontosabb okok miatt. -
Loha
veterán
Senki nem mondta, hogy rosszabb mint az előző, csak arra akartam rávilágítani, hogy egyenlőre semmilyen előnye nem mutatkozott meg. Elég sok időbe fog telni, mire a hardvergyártók olyan színvonalú drivereket fognak írni mint XP-re, és aki mondjuk Vistat használ annak ez elég szívás, és sztem a semmiért, senki sem szív szívesen.
Az új model stabilabb és biztonságosabb drivereket tesz lehetővé, a többi már a driverek íróin múlik.
XP-n is, ha a driveríró jól megírta a drivert, akkor teljesen stabil és biztonságos volt.
A probléma a kevésbé jól megírt driverekkel volt XP-n.
Most úgy tűnik nekem, hogy a Vista bizonyította, hogy a kevésbé jól megírt driverekkel ugyan úgy gond lesz, hiába az új drivermodel.
Tehát nem értem, hogy hogyan fog a Vista stabilabb és biztonságosabb drivereket lehetővé tenni, ha ez megint a driverírókon múlik és nem a Vistán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest