- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Igen, de úgy nem lenne célirányos. (Persze már sokan elmondták a jó megoldást: ezt a hatvanat ott vásárolhasd le ahol akarod és így is kellett volna tenniük (minimálbéresek számára is elérhetővé tenni valamilyen módon, pl.illeték is leírható, stb.), de akkor ugye nincs tender, nincs új villa. )
-
MaUser
addikt
Én csak könyvelő vagyok, de:
- még mindíg jobb ha én is kapok valamit és nem csak kivételesen mások fölözik le a lét (szvsz olyan állami tender még nem volt hazánkban, amivel nem járt valaki jó és ha visszaolvasol láthatod, hogy én is szidtam/szidom aki ezt így akarta végrehajtatni!)
- közgazdasági szempontból ez a program egy bukott dolog, de ilyen szempontból az összes szociális juttatás is az.
Egyébként pedig, ilyen kérdést felesleges is feltenni, mert ilyen alapon az én adómból ne éptítsenek négyes metrót és autópályát, mert azt én nem fizetem. Szóval az állam úgy gondolta növelni kéne a számítógéppel való ellátottságot kishazánkban. Persze ezzel mindenki jól jár (elég ha megnézed a budai új villatulajdonosok névsorát:), de legalább most az egyszer mi is (ha kicsit is) ) -
MaUser
addikt
És te így is nyersz 55-50-40-30-20eFt-ot. Bár tényleg eléggé unfair így a dolog, de azért vannak olyan cégek is, ahol nincs ilyen különbség. Remélem nem veszik el a digitális fényképezőket, mert már lassan kezdem magam rásszánni egynek a vételére. Remélem lehet majd Fuji-t is venni.
Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged