- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Engem a gombsor kialakítása fogott meg.
-
(An)Dante
őstag
Igazán mindentegyben megoldás nincs. Várhatóan az év végefelé jön csak majd a W950i javított változata mely töbebket el fog kápráztatni. Addig is, ha valaki számára a kompromisszum szó elfogadható várjon még két hetet, hátha lesz ami elbűvöli..
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
ByB
addikt
Azt hittem, hogy már kinőttem abból a korból, hogy meglátni és beleszeretni, már ami a telefonokat illeti... de nem! Nekem kell egy ilyen, most máris rögtön!!!
ui.: Azért a kameráért irgum-burgum... Lehet mégis marad a K800i-ből kialakuló W-sorozat!
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Az igaz, hogy többet fogyaszt a winyós megoldás, de az N91-et nemtomhányszázszor vágták földhöz, és működött a winchestere. Míg egy csúcs i-pod asszem tizenvalahány dobás után lehetett a kukába vágni. Tehát a sérülékenység nem egyenlő a pc-winyók bénaságával ezesetben. Csak egy kiegészítés.
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
DaveNo1
veterán
tessék mondok egyet: w800 pendrive ---> alapbol adnak hozzá 512es kártyát, mp3 lejátszó ---> walkman mobil...asszem erről nem kell nyilatkozni , diktafon ---> korlátlan hanganyagot lehet felvenni vele igaz rendes diktafonoknál gyengébb minőségü, fényképezőgép ---> még mindig a legjobb 2 megapixeles kamera van benne , rádió ---> legjobb mobilos rádio RDS funkcióval
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz (An)Dante #15 üzenetére
N91? kb 120-140rugo de ráknak se kéne n91,...mondjuk n91-nél simán jobb szerintem ez a w950 igaz abban van 2 megapixeles kamera de mint láthattuk a nokia fényképezők nem a legjobbak, ráadásul dög nagy méretü hülyén néz ki a merevlemez sokat fogyaszt kijelző igen gyenge...de ha ez 150 rugo lesz mennyi lesz p990
You are not prepared.
-
Shim
őstag
''de ilyen sajna nem nagyon van''
már hogy ne lenne? rengeteg ilyen van. persze bele lehet kötni, hogy nem csinál kompakt gép szintű fotót (bár lassan olyanok is vannak), de aki mindent egyben szeretne, annak meg kell ismerkedni a kompromisszum fogalmávalReligion – causing genocides over differing imaginary friends
-
veterán
válasz burgatshow #13 üzenetére
én olyan telcsit szeretnék ami több készüléket helyettesít (persze egy átlagos minőségi szinten)
pl.: pendrive, mp3 lejátszó, diktafon, fénykképező, esetleg rádió de ilyen sajna nem nagyon van -
evR
aktív tag
hát ezen képek alapján nekem külsőre nem tetszik! a 4GB több mint elég.. kicsit elvitték szvsz a dolgot! walkman mobilnak nem tom minek a symbian! Bár kétségtelen, hogy az érintőképernyős megoldással meg ezzel az OS-el lényegesebben leegyszerűsödnek egyes funkciók! Nincs is semmi bajom vele, de ez ne az ár rovására menjen. Én biztos nem fogok ennyi pénzecskét kiadni egy ilyen telláért, még akkor sem, ha lenne rá kittyó...
''...trend a lelke mindennek...''
-
(An)Dante
őstag
Csak összehasonlításul: 4 GB Flash memória (CF kártya) jelenleg olyan 75.000 Ft körül kapható (~300 EURO)..
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
DaveNo1
veterán
válasz burgatshow #10 üzenetére
De azért kicsit jobb árra is bellöhette volna az SE...700 Euro nem kevés...főleg hogy az nokia n80-ra 500 Eurot irtak és azért tudásban felülmulja ezt...szerintem ha kezdőárként 500 Euro szerepelne sikeresebb modell lenne...4GB-os belső flash memoria viszont páratlan , vinyos megoldás sokkal többet fogyaszt, sérülékenyebb is és még hangja is van ha felpörög. Egyébként ebben a telóban még az érintőképernyős megoldás teccik, elég könnyen lehet majd zeneszámok között váltogatni pl autovezetés közben és még oda sem kell figyelned. Remélem az SE még tartogat v.milyen meglepetést a 3GSM kongresszusra
You are not prepared.
-
veterán
válasz burgatshow #10 üzenetére
családi fotót én se mobillal csinálok, de azért néha jól jön ha van nálad kamera a városban bojongva. S ráadásul a sonyercsson nak a 2 mpes kamerája kool
-
burgatshow
veterán
Én meg lexarom, hogy a telefononban van e kamera vagy sem! A mostaniban sincs és még csak hiányát sem érzem.
Van digit. gépem nem is gagyi, de telefonnal még akkor sem csinálnék családi fotókat nyaraláson, ha csak az lenne...
Mellesleg az árát sem tartom valami vészesnek. A felsőkategóriás telefonok mindig e tájékról indulnak, aztán eltelik 2-3-6 hónap és már fele ennyit sem kérnek érte.
Mellesleg a W800i listaára is még közelebb van a 90-hez mint a 80-hoz, pedig már 1 éves modell.
Nekem tecc a tella és nemkizárt, h ilyet veszek... -
DaveNo1
veterán
nekem elég lenne benne egy video hivásra alkalmas vga kamera is 2-3 megapixeles kamera nem hiányzik azért van digitálisfényképezőm...remélem az árát csak viccként írták...150 rugo az azért súlyos összeg
You are not prepared.
-
Athos07
senior tag
A minap fejtegettem valahol, hogy milyen szemét szokás, hogy manapság a zenemodellekbe nem raknak rendes kamerát (i300 - gagyi; N91 - nincs AF, a Nokiának van jobb modulja is) erre megkapom, hogy bezzeg a w800i, meg a w900i... hát sajna ezexerint a japánsvédek is rátértek erre a szerintem tévútra.
Persze lehet magyarázni, hogy ez ugyanaz, mint az m600i csak 4GB-al, de egy kis 2MP-AF belefért volna, állítom. Főleg ennyi pénzért!
[Szerkesztve]''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
orbano
félisten
a kamerát én is hiányolom, de az árát el nézve teljesen mindegy
A vér nem válik VAZZE!™
-
Shim
őstag
határozottan tetszik, a kamerát nem hiányolom, az ára viszont magas...(legalábbis itthon)
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
shev7
veterán
Jo telo, de annyira megtetszett a w800-nak a kameraja, hogy egyenlore maradok annal.
Mindenesetre a design erdekes. Milyenek a gombok?''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Balinov
titán
csorgó nyálamat vissza szívtam azon nyomban,mikor ahoz a részhez jutottam,hogy nincs benne kamera...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cornfake
aktív tag
tipikus Sony
csinalnak valamit,aztan arrol lehuzzak a lehto legtobb bort
a kovetkezo az lesz hogy nem lesznek az uj modellek kompatibilisek.csak uj szoftverrel,vagy mas lesz a csatlakozojuk...vagy ..igy..I'm what's left, I'm what's right..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- iPhone-t használók OFF topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest