- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
nem is olyan rossz pe
dig
-
mrlujoak
veterán
Talán 2.1-es stereo hangrendszert álmodott...
Annak eszerint mélynyomója is lesz, nem kevesebb, mint 6 W-os, ami ekkora készüléknél hatalmas teljesítmény lenne. Egyáltalán fizikailag elférne akár két ekkora kimenő teljesítményt leadó hangszóró?!
Bár, a W brand kicsit gyengébb a fotózás és videózás terén a Cyber-shot tagjainál, akkor azokban mekkor optika lesz? 30 megapixeles, 3D-s?!
Formának jó, nekem tetszik, csak a technikai infók nem kellettek volna...
mrlujoak -
Stiky
senior tag
LOL
Szerintem aki ezt összehozta, az nem azt akarta, hogy legyen egy ijen valóságtól túlontúl elrugaszkodó koncepció. Ez inkább egy görbetükör azoknak, akik a már-már a túlzott high end cuccokat zsúfolják bele teljesen feleslegesen telókba. (Pl: 10 MP -s kamera samsungéknál, minek?!) [link]
De kitudja mithoz a jövő... -
rumos14
nagyúr
a koncepció ksézítője a specifikációk meghatározása során mert nagyon álmodni
amúgy számomra tök érdektelenek ezek a koncepciók, középhaladó photoshop-olók 5 perc alatt megcsinálják, majd melléírnak egy olyan tudáslistát, ami inkább csak 2 év múlva lesz reáis. -
orbano
félisten
ha kitalálok én is egy ilyet, még eszementebb featureökkel, akkor belekerül a kreálmányom a mobilaréna hírei közé?
tudok én már most is leírni olyat hogy 4096x4096pixel forcefeedbackes multitouch oled kijelző, meg 10megapixeles, iso 12800-on zajmentes képet készítő szenzor 17-400mm ekv. zoomátfogású nagyfelbontású optikával
gondolom a nyolc magos magonként 2ghz-es procit és az integrált 3d gyorsítót meg sem kell említenem... na megyek vissza dolgozni.
-
czipaocsi
aktív tag
na ennek mi értelme volt
ilyen erővel lehetne rajta HDMI 1.8 kimenet meg DTS TrueHD, meg projektor és kukoricapattogtató és kész is lenne a mozi
ja és mindehhez beépített nukleáris erőmű..........
csúnya is, de legalább feldobta a napom
[Szerkesztve] -
kohi
tag
azt hiszem feleselges tépnem a szám, mások már leírták a véleményemet
-
Dufresne
addikt
Basszus a közel 2milliós Canon fényképező nemtud 20 megapixel-t nembeszélve arról, hogy telóba minek
Kijelző adatai is nevettségesek, proci..pfűűű, de persze álmodjunk csak merészet
Amúgy a forma nekem bejön
Ez a 3x6W stereo felirat érdekes, amellett hogy eleve nevettséges, ha már stereo akkor nem inkább 2x6W-nak kéne lennie
[Szerkesztve] -
AS
félisten
hát ez kész van..... Ilyet tuti csak egy ovádás csinálhat....
Mondjuk Samsungnak már kész van 32 gb os nandflase (Iphonéban 8 gb os van)
De sima teloba az nem nagyon fér bele..
Legnagyobb lol a kijelzö és a kamera. -
Bibby
addikt
Értem én hogy koncepció de azért van ott is egy határ... vagyis kellene. Ilyen erővel lehetne 4 gigahertzes is stb stb.
-
-
Dr Smoke
aktív tag
Hmm.... 120gigás memória mellé minek a bővíthetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest