Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
De a 3 nap nem túl meggyőző! A T65-ön már majdnem 3 éves és még mindig bír 5 napot úgy, hogy éjjel-nappal be van kapcsolva, és talán kicsit gyakrabban használom, mint Te.
Még egyszer köszönöm! Nem akarok többet OFFolni. -
GX25 készenlét?
Sok kompromisszumot kellett kössek a telóhasználattal kapcsolatban, de egy közepes használattal (napi 5-10 perc beszéd, 4-5 SMS + pár perc WAP), állandóan bekapcsolva elmegy 2,5-3 napot.
Hibák?
A jelenlegi telcsimnek nincsenek hibái (gyorsan lekopogom 3x felfelé a fán
). Mikor tavaly évvégén megvettem az első GX25-öt, az fél nap után beadta a kulcsot (bekapcsolni sem lehetett) -> 3 m.napos csere, majd pár hónapra rá nem volt térerő + hamar lemerült -> szervizbe be (szoft. frissítés, akku csere). Ennyi.
A szervizes, akinek leadtam az első telcsim, azt mondta, a Sharpok nagyon megbízható telcsik.
[Szerkesztve] -
Kriza
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mennyi a GX25-öd készenléti ideje??? Csak azért, mert nézegettem, hogy már elég jó árban lehet kapni, és lehet, hogy neveznék egyre. Szerinted jó telefon??? Mik a hibái???
-
Igen, sz.tem is felesleges a nagyobb külső kijelző. Annyiszor nem készítek önarcképet, h. azért kelljen, más értelme meg nem igazán van. Ami kell, rajta van.
A jelenlegi telcsimnek (GX25) is u.ilyen kijelzői vannak, kíváncsi volnék ennek a készenléti idejére -az enyémnek mintha kicsit kevés volna.
Jó lenne már, ha a telefonokban a tudáshoz mérten nagy(obb) kapacitású akkumulátorok lennének... -
Kriza
őstag
Nem értem miért kellene nagy kijelző az előlapra is, ami fontos, az az egy soron is elfér, és legalább nem zabálja az akkut + valószinüleg olcsóbb is. Meg kis mérete miatt nehezebben karcolódik.
Szépnek tűnik, de nagyon remélem nem csak ilyen színban lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Mikor tavaly évvégén megvettem az első GX25-öt, az fél nap után beadta a kulcsot (bekapcsolni sem lehetett) -> 3 m.napos csere, majd pár hónapra rá nem volt térerő + hamar lemerült -> szervizbe be (szoft. frissítés, akku csere). Ennyi.