- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Mikrofos
csendes tag
Ez az anandtech, valszeg olyan drivereket használt amik igen csak ''hackkeltek''...
tuti bunda az egész, főleg az overall AA és AF tesz!
pl. itt a prohardveren, vagy minden egyébb helyen, amit eddig néztem, a Radeononk csúnyán odavernek, gyakorlatilag mindenben!
''Ha nálad a ''kb. 100%al gyorsabbak'' azt jelenti, hogy lassabb, akkor tényleg ott van ugye, egyébként meg nincs!''
Megjegyzem nincs még ápr. 1., szóval hagyjuk az ilyen jópofa vicceket... -
Mikrofos
csendes tag
Szerinted miért kell az Nvidiának olyan drivereket írnia, hogy lecsalja a Direct3Ds alkalmazásban leírt megjelenítések felét, meg pl. 4 shader helyett csak 2öt használjon?! pl. lásd 3DMark03, és gyakorlatilag az összes DX9es cucc, de még a DX8.1esek között is sok. Mert ez bizony több, mint ''optimalizálás'', ezt úgy nevezik átverés, vagy csalás, és a vásárló megtévesztése!
Meg ott van ugye, az AA és az AF kérdése is. A Radeonok kb. 100%al gyorsabbak, 4xAA, és 8xAF mellett, mint az FXek... :C (de ezt szerintem te is tudod)
Egyedül OpenGLben jobbak, mint az ATi, bár ki tudja meddig... :) -
Mikrofos
csendes tag
Én az ATiban bízok, mert a Radeon 8500 óta verhetetlenek! ;]
Inkább részesítem előnyben a minőséget, és a technikát, mint a gagyi-ratyi Nvidia féle félmegoldásokat... -
Mikrofos
csendes tag
Elolvastam ezt a pdf-et, és nagyon tetszik az ATi stratégiája, és tervei!
Ők komolyan gondolják azt, hogy valami igazán jól meglegyen csinálva, és maximálisan ki akarnak hozni mindent, egy technológiából, amit csak lehet!
Szerintem az R420 ütni fog, nem is kicsit! De én az R500at várom mert, mindig kihagyok egy generációt, most jó nekem a 9800pro-m is! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest