- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
a ma bemutatott másik QWERTY-s Samsung i620-ra azt mondtam, hogy nem szép + h. nem tetszik, hogy lefelé csúszik. na most akkor ezt gyorsan visszavonom!
ez így nagyon tetszik, ''idevele'' feeling. feketében (vagy milyen) nagyot üt! grat! és ha ebben van wifi is, akkor elég meggyőző lesz a célközönség számára.
egyébként eszem megáll, hogy mit művel a Samsung. szvsz ha más lenne a piachoz való igazodás a világon, akkor már rég bezárhatott volna a Nokia + SE meg minden gyártó, mert ezek a koreaiak nagyon durván össze tudják rakni a telcsijeiket és még minőség is. ehhem. más gyártók bejelent egy ilyesmi kütyüt, hirdetik mint világmegváltó csodát, aztán 2évig küszködnek vele, míg sikerül összehozni + 1,5 év mire mindene kiforr telejsen. nem azt mondom, h Samu mindent tökéletesre, de azért a többiek megnézhetik magukat. nem értem én ezt...
egyébként ettől függetlenül maradok SE párti..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest