- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Ezt is átraktam off-ba. És ha lehet akkor megkérnék mindenkit, hogy az i620 modellel kapcsolatban annak a topikjába irogasson, mert elég megtévesztő így a helyzet azoknak akik nem követik pontosan a hozzászólásokat. Gyakorlatilag eddig a topic 2/3-a offtopic...
[Re: Hír] Bemutatkozott a Samsung SGH-i620 [link] -
-
Pompi
nagyúr
Átraktam OFF-ba az i620-szal foglalkozó hsz-eket, hamár itt ennyire belemelegedtetek az (off)témába.
-
AS
félisten
Egy nagyker szeritn ithon is lesz fügetlenül, hivatalosan. Agusztus végen,...
Nah majd kiderül. -
-
AS
félisten
Ugy tudom a i620 at a voda lefoglalta pl azért nem lesz benne wifi...
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
hogy tejelj tisztességesen a szolgáltatódnak a 3g-ért
-
-
mark75
senior tag
pofásan nézki
-
evR
aktív tag
a ma bemutatott másik QWERTY-s Samsung i620-ra azt mondtam, hogy nem szép + h. nem tetszik, hogy lefelé csúszik. na most akkor ezt gyorsan visszavonom!
ez így nagyon tetszik, ''idevele'' feeling. feketében (vagy milyen) nagyot üt! grat! és ha ebben van wifi is, akkor elég meggyőző lesz a célközönség számára.
egyébként eszem megáll, hogy mit művel a Samsung. szvsz ha más lenne a piachoz való igazodás a világon, akkor már rég bezárhatott volna a Nokia + SE meg minden gyártó, mert ezek a koreaiak nagyon durván össze tudják rakni a telcsijeiket és még minőség is. ehhem. más gyártók bejelent egy ilyesmi kütyüt, hirdetik mint világmegváltó csodát, aztán 2évig küszködnek vele, míg sikerül összehozni + 1,5 év mire mindene kiforr telejsen. nem azt mondom, h Samu mindent tökéletesre, de azért a többiek megnézhetik magukat. nem értem én ezt...
egyébként ettől függetlenül maradok SE párti.. -
Takashi
aktív tag
Ez a telefon nem is csúnya! Sőt, egész pofásan néz ki a Windows-os sliderhez képest. Kíváncsi vagyok rá, mikor megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Milyen routert?
- Opel topik
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest