Aktív témák
-
Oriens
tag
Hello!
Ha elinditom a gepet, a monitorom nem kap jelet a kartya felől. Sípol (hosszan)
magyarán nem találja a kártyát?
Igen, nem érzékeli a géped a videokarit.
Kiveszem,bios reset, meg táp ki 2. vinyobol ugy se indul el. Utána visza táp, akkor se .Csak ha vagy 3. szora csinalom végig ezt a procedurát. Máskor windows alat kidobja az illesztőprogit és eltünik a kép
Szerintem döglődik a kártya. Vagy az alaplapod. Próbáld ki a kártyát másik gépben, illetve a tiedben egy másikat. Így leszűkítheted a hibát az egyikre.
Illetve az is lehet, hogy az agp portod koszos és nem érintkezik rendesen (talán).
Mit csináljak hogy ne legyen ez??Haver azt mondja frissitsem Windowst
DE hogyan?
Tekintettel arra, hogy még bármilyen windows művelet előtt sz@rakodik, a windows instalálás nem segít semmit.
[Szerkesztve] -
maszat
senior tag
Akkor honnan veszed azt a hülyeséget hogy drágáb lessz mint egy R 9600 XT??
Én azt mondtam, hogy szerintem olyan drága lesz, mint a 9600XT.:t Azért, mert az Abit a csili-vili tuning hűtése és a neve miatt simán kérhet olyan sok pénzt a R9550XTurbo-Guruért.
A 64 bitet a te vga-dra mondtam. Azért lehetett olyan olcsó, mert butított.
Bár már én sem tudom mit írok, de remélem válaszoltam:)
A Catalyst 2.2 valában felismerte? Fura, mert már több mint 1,5 éves
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest