- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
Veriakilis #36 üzenetére
Várom a gyémántfoglalatos procikat
mármint a kupakjuk.
-
REDeath
őstag
Zalman Fatal1ty...
-
Cloud_s
aktív tag
17dB(A) 1700-as fordulaton esélytelen szerintem. Megfigyeltem már, hogy a TT mindenre ilyen egyértelműen kamu adatokat ír, csak tudnám miért.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
Zull
senior tag
Nagyon lejart lemez mar ez a forma, mar a TT-nek is ez a 20. ien hutoje...
-
rudi
nagyúr
Szerintem azért kerülnek ismét képbe ezek az egyszerűbb (így olcsóbban előállítható) heat-pipe és gigantikus borda nélküli hűtők, mert az újabb procik egyre kevesebbet fogyasztanak, kevésbé melegszenek. Inteles TDP-ben számolva a Core 2 és az A64 X2 is 60-70 W környékén van, ami fele az izmosabb Pentium D prociknak. Ilyen chipek üzemi hőfokon tartásához nem kell túl komoly hűtő, csak ha valami nagyon vad tuningot akarunk. Innentől kezdve megint rá lehet gyúrni az ultrahalkságra, amiben éppen ezek a TT Orb és Zalman CNPS 7000-7700 coolerek a legjobbak, mert a lamelláik riktát (kisebb szélzaj, nagyobb hatásfok kis légszállításnál) és a ventilátornak nincs szűk kerete (ismétcsak kisebb szélzaj). Persze az fontos, hogy a ventilátpr jó minőségű legyen. Ebben azért a TT nem szokott olyan jó lenni.
-
Allien
veterán
válasz
Foglalt név #25 üzenetére
Eléggé jelentőssen tévedsz!
Egyrészt, ezt nem kikisérletezték, vagy ha igen, azt kb. 50 évvel ezelött, de inkább még régebben!
Amit kb. 1 évvel ezelött láthattál, az majd akkor készül el, ha az érdeéek úgy akarják. Na, nem kell félni, nem az userek érdekeiről szól a téma, természetessen! A led árát is benézted, mivel az is olcsóbb, nagyobb tételben!
-
Foglalt név
addikt
Kb. egy éve voltak cikkek a vízhűtés leváltására tervezett új anyagról, amit mágneses elven müködő pumpával(tehát hangtalanul) lehetett forgatni. Annak lett volna valami értelme is. Természetesen az ilyen dolgok elhalnak... A sarki boltban meg egy százasért lehet venni szines ledet, kb. egy 10es még hozzá az ellenállás. Jó, hogy ezt kikíséletezték nekünk.
-
Allien
veterán
Ezek hülék! Tök bénák a managerek, bár, nem csak a Tt-nél, a Zalman-nál is, meg mindenhól! Miért nem jut eszükbe pl. MAGENTA szinüt csinálni, a közepére meg egy T... felirat, és megvan a reklámpénz is, meg az userek is megfizetik. Már, a plaza cicusok, mert ugye ''rózsaszin''. Sőt, PC házat is ilyenre szineztettném (magenta), és aki ilyet vesz, az a netkapcsolatából kapna 10% kedvezményt. Az más kérdés, hogy éppen ezért a ház ''kicsit'' drágább lenne!
(a köveket a fejemhez kérem!)
[Szerkesztve] -
Gaben01
őstag
Hát ez a hír nagyon LOL.Elsőre én is vmi különlegesre számítottam,ehhez képest csak egy x-edik zalman koppincs.Az egyetlen különleges benne az,hogy nem a mostani kékledes őrületnek felel meg.2-3K körüli áron szimpatikus lehet,egyébként nem lesz nagy durranás,szvsz.
-
macilaci78
nagyúr
Nézzétek az előnyét! Legalább elfér és nem hajlik meg alatta a deszka!
Én is amikor megláttam, azt reméltem, hogy tényleg drágakő van a dologban, aztán láttam a nevét, és rubinra asszociáltam. Na, ez kacsa. -
opr
nagyúr
hőcső, ilyesmi van benne?
Mert ha nem, akkor ez is csak egy a sok ugyan ilyen hűtő közül, sőt még talán egy kicsivel kevesebb is mint a többi. Szvsz valahogy úgy érzem mintha megint csak a marketingesek meg a design-erek dolgoztak volna
Mondjuk valószínű hogy jól hűt, kérdés az h milyen lesz az ár/érték aránya. Mert ha majd' ugyan annyiért vgy drágábban fogja adni mint a zalman a hasonló hűtőjét akkor felejtős szvsz -
dokar
addikt
kicsit kemény a cikk címe, egyből érdeklődve kerestem a drágaköveket a hűtőn
Paris Hilton biztosan örülne nekifőleg ha tudná mi az a cpu
-
Achill3uS
nagyúr
érdekes.. ránézésre u.olyan mint a blue orb [link] , a cikk alapján pedig nem derült ki h ez mitöl lenne olyan extra
-
JohnyBlue
addikt
Teccik a kütyü, de egy kicsit fatal1ty-s
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ismét egy Zalmi koppincs
Hequila: a gyémánt azért durva, bár ipari gyémánt elképzelhető lenne -
-
Hequila
őstag
A címet olvasva azt hittem, valaki gyémántból csinált hűtőt (mert ugye annak sokkal jobb a hővezetése, mint az alunak vagy akár a réznek).
Viszont szerintem nincs már túl sok létjogosultséga, hacsak nem lesz pofátlanul olcsó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest