Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Thomas1 #38 üzenetére

Stalkernek tavaly kellett volna megjelennie, látványvilágban messze elmarad pl q4-től. Úgy néz ki ez év közepe körül jelenik meg, az a game aminek a beta(vagy alpha nemtom már) verziója akadás nélkül ment egy gfti4200-őn.

• Peat;)

veterán

Szép szép de van ennek még értelme a jajj de jó a 3dmarkban dolgon kívűl? Itt arra gondolok hogy egy évben kb 10 olyan pc-s játék jelenik meg ami jól is sikerül és grafikailag(nem elprogramozás miatt..cod2..) jobb kárytát igényel meg. Egyre jobban halódik a pcs játékpiac szerintem, van pár név ami sikeres, és rengeteg bukás kiadóbezárás miegymás. A játékok színvonala így is zuhan szerintem, csak a tuti bevételt hozó nevekre állnak rá és újat nem mernek már megkockáztatni a kiadók. Attól tartok a sony ps3-a végleg kinyírja a játék pct, melyik az a hülye kiadó aki nem áll át arra, ahol kisebb a kalózkodás nagyobb a bevétel. Az átiratok meg borzasztó szarok szoktak lenni talán ott kell megváltoztatni a dolgokat. Arról nem is szólva, hogy pillanatnyilag nincs semmi olyan játék amiben ez a nagyon jó vga többletet nyújtana egy gtx hez vagy x1800-hoz képest(ok feljebb lehet kapcsolni szűrőket meg ilyenket, de a 4x simítás és 16x szűrés után játék közben sazbad szemmel szerintem nem láthatóak a különbségek).
    Mind1 aki meg akarja venni vegye, és várja az unreal 3-at, több nem jut eszembe ami nagy durranás lenne :/

Új hozzászólás Aktív témák