Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joco

aktív tag

válasz neooen #21 üzenetére

De tudná. A súlyemelő is erős, ergo biztos gyorsan fut :DDD Egy videókártya is gyors, nagy a memsávszéle, futhatna róla a vindóz, de az is célhardware, nem általános célre tervezték. Prociból is van CISC, RISC és tsai, mindegyik máshol állja meg a helyét. Egyébként ne félj, lesz elég dolga a procinak, ha csak az AI-t számolja is és még attól sem kell megijedned, hogy ő lesz az okosabb.(asszem ;] :DDD )
    Ha globálisan kicsit kiemelkedve a pr-ból nézed, sehol nem járunk, se fizikában, se grafikai megjelenítésben, sem számolási teljesítményben.
    Majd ha úgy mondják meg az időjárást, mint a vissza jövőben örök klasszikusban és nem 1:1 000 000 eséllyel számolják ki, hogy eltrafál-e egy aszteroida, akkor kezdhetünk gondolkozni egy hátradőlésen. Szerintem :DDD

• Joco

aktív tag

Nem tudom nekem van egy olyan érzésem, hogy picit összeszedetlen ez a projekt? Van egy kártya, a molex még úgy ahogy elmegy de a pci? Az új lapokon van mondjuk 1 csatlakozó. Most akkor lehet választani, hogy mit is akarsz használni AC'97-et PhysX-el :F Mert a Pci-e ahogy nézem csak névben létezik. Az egész úgy néz ki, az Ati malmára hajtja a vizet. Pl. egy AIW-s+egy sima 1900xt ki tud váltani 2 pci kártyát, mert nem kell tv tuner és a 96 pixelproccal számolhatunk már fizikát is és árban is kb. ugyanott vagyunk, mert ez 70+egy tuner 20-30. Akkor értelme? :(

Új hozzászólás Aktív témák