- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
hát én már meguntam ezt az egészet, és eldöntöttem ha kevés lesz a gépem akkor, ahelyett h. fejleszteném veszek egy konzolt játszani amit meg ott nemtok arra jó lesz a pc is de pofátlanul magasak az árak és ezt én és szerintem még sokan nem engedhetik meg maguknak.... most veszel egy csúcsvga-t 150k veszel egy jobb procit 60-70k egy normális alaplap 40-50 ram bele min 2 giga az is vagy 40k és még nincs ház vinyó monitor táp meg egyéb dolgok ....hol is tartunk az árban? 260 ha az olcsóbb értékeket nézem mennyi egy Xbox360? 90k cakk-pakk plusz vegyél hozzá egy jó TV-t mondjuk 100k ez 190 és ezt 4-5 évig nem kell fejleszteni míg a PC-nél évente kell költeni rá h. olyan minőségbe élvezd a játékot mint ahogy egy boxon fogod 4-5 évig.......
nekem ez a véleményem, sokan le fognak hurrogni, de be kell látni drága a játék PC-n
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest