Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
A tul vékony telo azért nem jo mert nicns fogása.
A 18-22 mm azt pont jó.
-
AS
félisten
Sagem Myx7 kibirt 6 napot ha 16 orán keresztül töltötem, (1100 aksi volt benne)
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
TE igen, de ezzel nem mindenki van így.
Nekem a méret és az extrák+üzemidő is fontos. Egyik véglet sem jön be, de azért még nem mondanám, hogy értelmetlen vékonyra készíteni a telefont... -
Szvsz. inkább arra mehetnének rá a gyártók, h. egy telefon -kevés használattal is- ne csak két-három napig húzza... Azt sokkal fontosabbnak tartanám, mint ezt... Tetszenek a mai kamerás csodatelefonok, de néha visszasírom a régi 3510-emet, amit agyonhasználva sem kellett 3 napnál hamarabb töltenem.
-
L3zl13
nagyúr
Mármint miért jó, hogy vékony a telefon, és könnyebben elfér zsebben vagy nemtomhol?

Nem értem a kérdést...
Én azt mondanám, hogy a vékonyabb telefon egyértelműen jobb, amennyiben ez a vékonyság nem megy a funkcionalitás kárára.
És még ha a kárára is megy akkor sem elhanyagolandó szempont, csak meg kell határozni hogy a célcsoportnak mi a fontosabb, vagy meghatározni az arany középutat... -
-
AS
félisten
Hogy ez mért jó?
Már csak a Se log ki a sorbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest