- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
Hali!
Nos, én kipróbáltam. Igaz, firefoxot nem használok, de talán az Opera cache-e is megfelel erre a célra...A vinyóm egy 250 gigás Samsung Spinpoint, a C meghajtó 40 gigás és van rajta úgy 100 mega szabad hely, erősen töredezett, így nem lesz könnyű dolga a fájlrendszernek. A pendrive-om egy üres, 256 megás Kingmax Super Stick, 11 MB/s írási és 7,5 MB/s olvasási sebességre képes. A helyzet az, hogy míg a cache átmásolásának feladatát a vinyó 45 másodperc alatt abszolválta, addig a pendrive-on 1 perc alatt is csak 18 százalékig jutott a művelet. Szóval én azt mondanám, hogy utcahosszal nyer a vinyó
Ettől függetlenül lehet, hogy a ReadyBoost technológiának van értelme, mert gyanítom, a Microsoft nem ölt volna pénzt és időt a megvalósításába, ha nem működne. Csak úgy vélem, ez a cache-másolós játék nem igazán demonstrálja a rendszer előnyeit
Amúgy meg én is nagy rajongója vagyok a Kingmax Super Stick-nek... igaz, nagyobb, mint a pretec cucca, viszont míg ez 2 gigáig skálázódik, a pretec csak 256 megáig. Szóval nem a méret a lényeg
A Transcend óriása meg nem nyűgöz le... 400 dollárért, mikor 360 dollárért kapok 16 db 1 gigás Super Sticket, amik térfogata együtt is kisebb, mint ezé
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest