Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyberius

aktív tag

válasz kozmate #31 üzenetére

Hali!

Nos, én kipróbáltam. Igaz, firefoxot nem használok, de talán az Opera cache-e is megfelel erre a célra... ;] A vinyóm egy 250 gigás Samsung Spinpoint, a C meghajtó 40 gigás és van rajta úgy 100 mega szabad hely, erősen töredezett, így nem lesz könnyű dolga a fájlrendszernek. A pendrive-om egy üres, 256 megás Kingmax Super Stick, 11 MB/s írási és 7,5 MB/s olvasási sebességre képes. A helyzet az, hogy míg a cache átmásolásának feladatát a vinyó 45 másodperc alatt abszolválta, addig a pendrive-on 1 perc alatt is csak 18 százalékig jutott a művelet. Szóval én azt mondanám, hogy utcahosszal nyer a vinyó :C Ettől függetlenül lehet, hogy a ReadyBoost technológiának van értelme, mert gyanítom, a Microsoft nem ölt volna pénzt és időt a megvalósításába, ha nem működne. Csak úgy vélem, ez a cache-másolós játék nem igazán demonstrálja a rendszer előnyeit :)

Amúgy meg én is nagy rajongója vagyok a Kingmax Super Stick-nek... igaz, nagyobb, mint a pretec cucca, viszont míg ez 2 gigáig skálázódik, a pretec csak 256 megáig. Szóval nem a méret a lényeg :DD

A Transcend óriása meg nem nyűgöz le... 400 dollárért, mikor 360 dollárért kapok 16 db 1 gigás Super Sticket, amik térfogata együtt is kisebb, mint ezé :D

Új hozzászólás Aktív témák