- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmgbr
csendes tag
Sziasztok!
Látom nagyon abbamaradt ez a téma, pedig a Linksys NAS200 most már emberi áron kapható. Nekem nagyon tetszik, főleg, hogy ha torrentezni is lehet vele.
Tudna nekem ebben valaki segíteni, hogy lehet-e és ha igen akkor hogyan?
Eléggé kezdő vagyok ebben a témában.Válaszokat nagyon megköszönném!
-
#7 valaki?
esetleg tapasztalatok? -
Sunzi
aktív tag
Nézz körül itt is: [link]
A performance chart-ban lehet szűrni aszerint, hány diszkes megoldást keresel, azután már csak az árakat kell összehasonlítani.
Ami biztos, az N5200 támogatja az SMB/CIFS protokollt, azaz integrálható windows hálózatba, mezei network drive-ként, intézőből elérhető.. Amikor nézelődtünk, mit vegyünk, nem találtunk ennél jobb áron mást, hasonló szolgáltatásokkal, sebességgel (nálunk a sebesség volt az elsődleges szempont, és az iSCSI támogatás)... Drágának így is drága, de, ha azt veszem, hogy egy 4-5 diszkes hotswap keret önmagában 30-40e, akkor az elgondolkodtató...
Amúgy, az N4100-as ''csak'' 122+ÁFA.... -
Sasfészek
tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb topikot ezért ide írom, mivel ezzel kapcsolatos. Nekem kellene egy iylen központi tároló, amit ha több gép is van könnyen el lehet érni. Viszont kicsit bővíthetőbb változatra gondoltam. Én a Thecus N5200 néztem ki, amibe 5 winchester is belefér. Nem lenne rossz, de mitől kerül ez 200 ezerbe?
Nekem egy olyan külső hdd ház kellene amibe 4-5 vinyó belemegy, és használható média szervernek is, de úgy is, hogy állományokat mentek rá, vagyis akár az windows intézőn keresztül is elérhetem a vinyókat, úgy mintha a gépházban lennének.
Ezeknél annyi van hogy FTP meg HTTP, tehát közvetlenül intézőből nem is lehet elérni őket?
Nálam még az is tényező lenne, hogy legyen rajta USB, és/vagy eSata kábel is. Nem kell hogy raidolni tudjon etc...csak vezérlő.
Tudtok olyat mondani ami megbízható és nem kerül 200 ezerbe, mert egy hdd házért részemről sok, mégha a beágyazott rendszer tud pár csili-vili dolgot. Kérlek segítsetek, mit tudnátok ajánlani. Előre is ezer köszi.
[Szerkesztve] -
-
próbakocka
senior tag
4-5 gépes kis irodába kellene valami hasonló cucc, ami önmagára backupolni is tud.
mivel tud ez többet mint a D-Link DNS-323 , vagy a Netgear SC101T ?
Érdemes e? Vagy tévút az egész ? -
csábító.
lehet már kapni nálunk?
(ennyiért) -
.mf
veterán
Nem rossz, legalább árban nincs annyira elszállva, mint a Thecus... bár ez még a hazai kereskedőkön is fog múlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest