- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlackWoOd
aktív tag
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Rábeszélni nem is akartalak...
-
Időközben megtaláltam a hivatkozott mondatot (a Motorola MPx200 tesztben):
''Figyelni kell arra, hogy ne merüljön le teljesen, mert ebben az esetben a tárolt beállítások, esetleg programok elvesz(het)nek, erre egyébként a készülék maga is figyelmezteti a felhasználót.''
Ez is azt támasztja alá, amit te írsz, de ez engem nem nyugtat meg 100%-osan...
Maradok a jól bevált Sharp GX-25-ömnél... -
BlackWoOd
aktív tag
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Ezért használnak Asus-ék flash memót.
Ha lemerül az akkumulátor, akkor nem mindent felejt el hála a flash memóriának.
Nem _mindent_ felejt el.
mod.: ezzel csak azt akarom mondani, hogy talán sikerült kikerülniük a probléma nagy részét. De majd ha lesz teszt, akkor úgyis kiderül, mit bír és mit nem. Csak a pozitív hozzáállást próbáltam erősíteni a teló iránt.
[Szerkesztve] -
-
BlackWoOd
aktív tag
válasz
Coyote2000 #6 üzenetére
Ne parázzatok már ennyire!
Miután kikapcsolt a cucc, még 1 hétig kb. tartja a memóriáját (vagy még tovább).
Igaz, hogy bekapcsolni nem tudod töltő nélkül, de memó marad.
mod.: ráadásul az ilyen malőrök miatt nem SD-t használnak, hanem flash memót. Ez volt a hírben, nem?
[Szerkesztve] -
-
[Anduriel]
aktív tag
Kicsit szerintem olcsó, kínai telefon hatása van
-
BlackWoOd
aktív tag
válasz
Coyote2000 #2 üzenetére
PDA-k esetén fordul elő ez a jelenség (még az újabb típusoknál is).
Ha lemerül az aksija és nem töltöd föl, akkor a következő bekapcsolásnál (és feltöltésnél)
úgy néz ki a cucc, mintha frissen vetted volna ki a dobozból, gyakorlatilag ami nem a ROM-ban volt, az mind törlődik (adatok, telepített progik, stb.).
(Persze azért idő kell neki, mire annyira lemerül, hogy már a memóriáknak se tudjon kraftot adni, ami azért mobilteló esetén a használat folyamatosságát tekintve nem valószínű, hogy megtörténik, akár flash akár sima SD a tároló.) -
Coyote2000
őstag
Bar - ahogy mar tobb topikban is emlitettem - nem kedvelem az osszecsukhato (sem a kinyithato
) telefonokat, megis lehet, hogy ragyurok egy ilyenre (ha megjelenik nalunk egyaltalan).
Ha mar az asztaligepemben is anno az Asus valt a kedvencemme az araval, szolgaltatasaival es megbizhatosagaval, es most a notebookban sem csalodtam, a telefonom miert ne lehetne az? Asus rulez
Egyebkent nem igazan ertem ezt az elfelejtos-temat, a 6600-am mit felejt el, ha lemerul az akku??? Semmit, csak kilep a programokbol, ugy mint barmelyik masik telefon. Vagy ez az Asus bekapcsolaskor onnan folytatja a programokat, ahol azok megszakadtak? Ezt ketlem, hiszen az asztali gepek sem kepesek erre, illetve csak hibernalassal (ennek a megbizhatosagarol meg tudnank meselni, ugyebar... -
''... Ha lemerül az akkumulátor, akkor nem mindent felejt el hála a flash memóriának. ...'' - asszem, be is fordulnék, ha a telcsim ilyet csinálna...
Többek közt ezért nem használok ilyen készüléket...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest