Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
randomly
csendes tag
Hello

Igen kicsit átszabták, infra portot nem vágják ki, a pcmcia helyére 2db plusz USB.
És ami tetszik a levegő kiömlő nyjlások formája is átszabva.
G551Bővebben: link
rand
ps:Minden hol lehordják az ECS-t, ez most 13 hónapos (tudom még ovis), és megy. Pixel hiba egy se. Vagy csak vak vagyok .....
[Szerkesztve] -
hunluigi
senior tag
Csak arra szerettem volna reagálni hogy ebben az árfekvésben ez az összeállítás szvsz nem rossz. Ezért a pénzért nem nagyon válogathatsz. Nem hinném hogy túl sok gép van ami sokkal többet tud ugyanezért a pénzért...
Mindenesetre nekem nem kéne már csak azért sem mert nem nagyon tudnám mire használni... ugyanakkor azt is belátom nem vagyok egy ász laptop kérdésben
ezért a hozzászólásom csak a szerény (semmi esetre sem szakértői) véleményemet tükrözi ami
AKKORSEM áll távol az igazságtól
Persze hagyom magam meggyőzni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Próbáld ki és beszéljünk újra egy hét múlva.
Mindenesetre nekem nem kéne már csak azért sem mert nem nagyon tudnám mire használni... ugyanakkor azt is belátom nem vagyok egy ász laptop kérdésben
ezért a hozzászólásom csak a szerény (semmi esetre sem szakértői) véleményemet tükrözi ami
AKKORSEM áll távol az igazságtól