Hirdetés
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
hidd el, a főoldali szponzor-cégek nem (csak) jófejségből vannak ott kint.. :)
másrészt ha megnézed a médiaajánlatot, vagy ha láttad a nemrég (ki)futott bannereket, elvileg nyilvánvaló kéne legyen :), h az oldalt nagyon sokan olvassák, ergo a hirdetések sem puszira mennek.. és tényleg nem. :D -
Hory
aktív tag
Amugy tetszik a rovat, kicsit megijedtem, mikor elkezdtetek nyakkendo-kotest tanulni. :)
Tenyleg, most mar full-time csinaljatok, vagy csak amolyan mellek-projekt bme/munka mellett? Vagy atmenet a ketto kozott (folyik be le, de nem annyi, hogy pusztan amiatt megerje)? -
Netmaster
tag
Kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni... :))
-
Hory
aktív tag
Kicsit sok lesz mar ez a fene nagy ''nem hallgatjuk el a konkurenciat'' szoveg. Mar a harmadik rizsa-cikkben irtok errol. Uuuuuncsiiii!
-
Bagoly
senior tag
Igazán megható volt itt visszaolvasni a szavaim.
Köszönöm.
(Zsiba: dagad....;] ) -
Protoss
senior tag
Hali!
A szebbik oldalam:
Minő költői műveket olvashatok ezen cikk csoporton belül, ez már a sorban a harmadik, mely lelkesedéssel tőlti el ifjú szívemet. :DD (Tetszik a stílus)
Az átlag oldalam:
Mivel én is Aktívan a Fókuszon edződtem és Forró nyomon követtem a BB (kár, hogy ez a rövidítés legtöbb ember számára már nem Balatonboglárt jelöli) és a VV-t, közben szorgosan Naplózva Esmeralda Vészhelyzeteinek számát - szinte, mint egy Harmadik műszakban dolgozó Tipegő-topogó - és a sok bambulástól már kezdek hinni az Elnök embereinek, bár tudatomba többször is belehasít, hogy a Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelő orvosát vagy gyógyszerészét, de minimum Brinkman professzort, valamint korom előrehaladottsága miatt rádöbbentem, hogy a karikák számomra már nem jelenthetnek korlátokat (ennek ellenére a közlekedésben még vannak bizonyos karikák melyeket be kell tartanom) mindezen felbuzzdulva még vadabb szörfölésbe kezdek a helyi (TV) hálón keresve a nekem valót. Oh, igen ontják egymást fedve a sexet, vért és ...... (kinek mi nem tetszik), közben vadul mutogatva az interneten terjedő gonosz erőkre és a játékprogramok káros hatásáról tart tájékoztató az éppen aktuális sztár, aki Barátok közt él. Ott hol a Szomszédok már képesek akár Kokót is bevetni miközben a háttérben Lagzi Lajcsi dalol.
Szocializálódásomat szerencsére a Jóbarátok megakadályozzák miközben Al Bundy szavai visszhangoznak a fejemben és felsejlik a jövő, mikor fantáziám már csak 72 cm felett és a 100-as csatorna szám felett indul csak be. Mint Fekete Vipera az avarban, úgy kúszik és épül be tudatomba, hogy mégtöbb vért akarok a képernyőn.
:DDAzaz: Ne kiméljetek senkit!!! Kezdjétek hát a leleplezést és egy kicsit lehettek is pozitívak (bár ezt csak a legmélyebb tudatalattim sugalja Octupus karjai között vergődve)!!! De kezdjétek már el, dobjatok fricskát a világnak, kerüljön az asztalra a csizma, mint a Dalnokok Ligájába Zsu!!! :DD
Üdv
u.i.: Bocs, kicsit hosszú lett, de tudjátok be a reggeli munka kezdésnek. -
detri
aktív tag
Remélem azért jól kialussza magát keopsz elvtárs. :)
-
Zsiba
senior tag
Tapsvihar, elismerő bológatások, majd a közönség feláll és elhagyja a termet. Az előadásnak vége.
Király! Szép beszéd volt! Bár ha már a konkurenciáról nem hallgattok, akkor senior tagotok nevét is idézhettétek volna (had dagadjon a mája) :)
Bagoly kolléga szavait márványtáblába vésni és kitenni a prohardver szerk. falára! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest