- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Yvorl
csendes tag
50 ropi egy alalpért manapság? Jó hogy tavaly év elején nettó negyvenért vettem a KT133A-s Soltekemet, de ma egy ECS K7VTA3 3.1 nettó 16 alatt van... Jójó nincs benne egy csomó minden, de azért nehogymár 3x olyan drága legyen egy nforce :) Az MSI KT3 is 21 alatt van, az ARU meg 27...
-
HookR
addikt
Chaintech alaplapok mennyire gyakoriak kishazankban? Egy microATX-es valtozatot bevallalnek, am a fentebb emlitett gyartoen kivul meg masikat nem lattam...
-
Nem, nálunk csak az Apogee 7VJL van :). A Body Theatre pedig imho azért nem egy audiofil élmény, külön arra én nem izgulnék. Az egész csomag együtt viszont már valami.
Az nForce2 amúgy nekem nagyon bejön, egy full extrás nForce2 lapért pl 50 ropit biztos nem sajnálnék. -
guest
veterán
csak azt nem tudom, hogy az nvidia mikor jon ra, hogy az integralt alaplapok piaca a legalso piac... aki meg felso kategorat akar, az meg ugyis jobb kartyat rak bele. igy teljesen feleslegesen dragitjak meg a chipeket. azert nincs szerencseje. a masik sebessegevel semmi baj nem volt... ez meg jobb lesz. csak milyen aron?
-
BobMaster
senior tag
Jól sejtem, hogy a múltkori kiruccanásotok után már be is címezték Chaintech-ék a CT-7NJS-t (IGP) nektek?? :D
Az a 4.1 body theatre meg piszkosmód érdekelne. Külön is. Hol vehetnék egy ilyet, nagyongyorsan???? -
guest
veterán
Na már csak a teljesitményükre leszek kiváncsi.
Persze az áruk sem mindegy azért.
Már csak azt nem tudom melyikben nincsen integrált VGA.
Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest