- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Talán igazad van! Meg kellene kérdezni Fercsát, hogy mennyit hozott neki teljesítményben a 2-2-2-5-ös időzítés pl... de ebből is csak becsülni lehet a dolgokat... igazából minden ami nem HT-s vagy dualcore, nem igazán igényli a dual chanel ramot... de valahogy a nagy FSB és a nagy ram sávszélesség mégis jót tesz minden technikának akár A64, akár 1 egyszerű Celeron...
-
Domy
aktív tag
Szerintem szinte huszadrangú dolgot említesz... a mostani asztaliak is szépen elvannak azzal a chipsettel, és a Dothannak nem kell más mint nagy sávszélesség...a késleltetés még mindig nem olyan rossz... sztem minden remény megvan rá hogy jobb legyen pl. egy 875-el mint a saját 855-jével! Gondolj bele, mekkora a késleltetés egy 855-ben!
-
Domy
aktív tag
válasz
strike-force #4 üzenetére
Engem hidegen hagy, hogy az alaplap milyen procinak látja, menjen rendesen... Abit lapban tuti lehetett állítani, hogy a bios FSB400/533/667/800 ként kezelje a proccot, rambeállításokat és órajelet és feszt is úgy löttem ahogy jólesett.. tehát ha megy a procc, akkor megy a tuning is rendesen, dual rammal 8x agp-vel!!! Ennyi
-
Domy
aktív tag
Az én álláspontom mindenképp az, hogy ha lesz is ilyen a piacon, akkor meg fogom bánni hogy eladtam a MAX3-at
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest