Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
joghurt
addikt
Az ilyen aprócska gépek kapcsán szoktam elgondolkodni, hogy akkor most egy átlagos otthoni/irodai gép miért is akkora, mint amekkora, ha egyszer ekkorába is bele lehet pakolni minden lényegeset. :U
-
XeeN
senior tag
Nagyon baba! :C
-
klumbik
tag
na
baró az a tüköreffektes előlap, de a másik is, dizájnra jobban tetszik mint a shuttle és ebben rejtve marad a drávj, de amúgy jobb-e? pl nf2 ultra 400-as shuttle, sn45g asszem igen korrekt túlhajtást kínál még pluszba, az egy nagyon korrekt gép, gondolom nincs ez másképp a p4-es testvérével sem
na megnéztem ezt jobban:
pict magasabb mint a shuttle xpc (másfél centi), viszont így két 5,25-ös hely van benne
más a hűtés, itt nem heatpipe van hanem egy rézhűtőt adnak plusz rá venti plusz egy venti oldalról szívja el a meleget, talán ha még jobb hűtést akarnánk, ákár le lehet cserélni a bordát(?) (mondjuk egy swiftech nem zavarna a szűküs lapon mert az nem terjed ki oldalra, így csak azt kell tudni, hogy felfele hol a határ, ne legyünk a táp útjában)
a tápja 250-es (shuttle 200), de ez így nem bizonyít sokat
ja amúgy :) [L]http://www.soltek.de/German/product/QBIC/eq3401/eq3401.html[/L] -
wipes
senior tag
Kár, hogy ezeket a kicsi [asszem fatx ] alaplapokat nem lehet kapni külön.
[vagy csak én nem találtam sehol] :F
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest