- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Az ilyen aprócska gépek kapcsán szoktam elgondolkodni, hogy akkor most egy átlagos otthoni/irodai gép miért is akkora, mint amekkora, ha egyszer ekkorába is bele lehet pakolni minden lényegeset. :U
-
XeeN
senior tag
Nagyon baba! :C
-
klumbik
tag
na
baró az a tüköreffektes előlap, de a másik is, dizájnra jobban tetszik mint a shuttle és ebben rejtve marad a drávj, de amúgy jobb-e? pl nf2 ultra 400-as shuttle, sn45g asszem igen korrekt túlhajtást kínál még pluszba, az egy nagyon korrekt gép, gondolom nincs ez másképp a p4-es testvérével sem
na megnéztem ezt jobban:
pict magasabb mint a shuttle xpc (másfél centi), viszont így két 5,25-ös hely van benne
más a hűtés, itt nem heatpipe van hanem egy rézhűtőt adnak plusz rá venti plusz egy venti oldalról szívja el a meleget, talán ha még jobb hűtést akarnánk, ákár le lehet cserélni a bordát(?) (mondjuk egy swiftech nem zavarna a szűküs lapon mert az nem terjed ki oldalra, így csak azt kell tudni, hogy felfele hol a határ, ne legyünk a táp útjában)
a tápja 250-es (shuttle 200), de ez így nem bizonyít sokat
ja amúgy :) [L]http://www.soltek.de/German/product/QBIC/eq3401/eq3401.html[/L] -
wipes
senior tag
Kár, hogy ezeket a kicsi [asszem fatx ] alaplapokat nem lehet kapni külön.
[vagy csak én nem találtam sehol] :F
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Trollok komolyan
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest