Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
üzenetére
Udv!
Na ezert szeretem a PHt
!
Koszi a Segitsegeteket 
Sajna telefonon nem tudtak segiteni igy autoztam eggyet.Neztek nagyot mi a bajom elmagyaraztam a gondomat ,es vagy 10 perc utan visza jott az elado es mondta nincs egy darab sem a PCG 05A sorozatbol tehat a B3 sorozattal vannak tele.
Igy elmaradt a vasarlas
, de kb mar tobb mit 100db elment nekik.
Itt tenyleg tomegcikk lett az uj negymagos.Uj konfigokat mar quad procival adjak
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Nem tudom ennek mi lehet az oka. Korrupt vámtisztek, vámtörvények egyéni értelmezése?

Egyetlen egyszer volt egy bosszantó esetem. Az volt életem első külföldről rendelt terméke (dobozos Orion Platinum, zenei szoftver Németországból). Anno 2003-ban, egyébként azért még postával küldtem a pénzt.
Szóval a vámosok eléggé ráültek, náluk dekkolt vagy egy hónapig. Először értesítettek, hogy vámköteles lesz. De én telefonáltam nekik, hogy az nemúgy van, mert mielőtt eldöntöttem, hogy behozatom utánaolvastam a vámtörvényeknek és azt találtam hogy ha magamnak kis mennyiségben rendelem akkor az vámmentes kell, hogy legyen. De még erősködtek hogy én azt nem jól tudom. Aztán szünet. Néhány nap vagy hét múlva jött a csomag, a következő pecsételéssel ''Vámmentes''.
Elméletileg (habár meg kell említeni hogy a vámtörvények elég zagyvák és ellentmondásosak) postai úton behozott cikkekre ugyanazok a szabályok érvényesek, mintha autóddal átgördülsz a határon. Kétlem, hogy bárkit is megvámoltak azért, mert pl. egyetlen dobozos processzor ott figyelt az autóülésen.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Nem, nem. Semélyes felhasználási mennyiség, vámmentes!

Tapasztalatból mondom. Szoktam rendelni külföldről, általában zenei és grafikai 'munkásságommal' kapcsolatos cuccokat kifejezetten spórolási szándék által vezérelve.
Itt [link] egy példa, nézd meg a vásárló nevét és tarózkodási helyét.
Vettem már külföldröl dobozos szoftvereket, AKG fejhallgatót, profi hangkártyát meg ilyeneket. Mind vámmentes volt, értékétől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Witcher topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I7 7700K
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
, de kb mar tobb mit 100db elment nekik.