Aktív témák
-
Csak információként: 98 karácsonya óta nem történt lopás a gyárból, pontosan az addigra bevezetett szigorú biztonsági előírásoknak. A fémdetektort, meg a fémkaput és a röntgenasztalt nem nagyon lehet átverni...
zsborbas: biztos, hogy a vinyógyárba hívtak? Én nem vagyok biztos benne, mert nem messze onnan van egy másik IBM is, amelyiknek egészen más a profilja... -
Den
veterán
A #17-ben melyikben volt igazam? mert két dolgot is írtam.
Egyébként meg lesz@rom a populista politikusokat. Valszeg félreértetted amit írtam, én az árral nem a lopott vinyókra céloztam, hanem arra, hogy egy termék ami olyan technológiai szintet képvisel, hogy az ember csak egy éve vált képessé az előállítására, olyan technológiákkal, amik másfél éve még laborban voltak, és amit olyan gépsoron gyártanak ami 2 éve még csak papíron létezett, és egy év alatt elavul, hogy kerülhet a kereskedelmi lánc végén 25-30 ezerbe? Vond le belőle a vámot, az adót a kisker hasznát, a nagyker hasznát, a szállítási költséget, a gyártó hasznát, és ami marad abból kéne hogy kijöjjön az anyagköltség, a fejlesztési költség, az amortizáció, a reklámköltség, és a munkabér, a rezsi.
Az irreálisan alacsony árak miatt, mindenből faragnak, ez egyrész már látszik a vinyók minőségén, és ezekbe az árakba már csak az éhbérért éjjel nappal dolgozó ferdeszemű bérköltsége fér bele. -
Den
veterán
''de ugye mindannyian ismerjük a marketing fogalmát... ''
nekem úgy tűnik nem...
Az xboxot azért vitték el mert az eredetileg megcélzott 250 dollárért nem vették, ezért le kellet szálítani az árát 150-re, ebbe meg nem fért bele a magyar melós bére. Mintahogy nem fér bele 25-ezer forintos vinyóba sem. -
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest