Új hozzászólás Aktív témák
-
fix-gen
tag
Az én gépemnél ez csak fél mm játokot jelent vagy még annyit se, ezt pedig, ha levetíted szögre akkor az bizony nagyon kevés, de készítek majd vele egy két képet állványról és az objektívet megpiszkálom jobbra, balra, föl, meg le és felteszem a netre majd a képeket. Akkor majd várom a sorrendeket ki tudja megállapítani
Remélem senki még egy fordítottat sem. egyébként én sosem piszkálom különben az objektívet, mert nem tudok olyan helyzetet amikor kéne. -
fix-gen
tag
Nem akkor az elmozdulás, hogy a ccd akár a legnagyobb zoomnál is mást fényképezzen. Az volna a gázosabb, ha a tengely a ccd-nek nem a közepére esne, vagy ha előre hátra mozogna, de egy kicsit arrébb döntve, de ugyan olyan távolságból észrevehetetlen a hatása. Egyébként nekem is minolta Z1-em van és a 3,333-szor nagyobb zoomhoz mérten nagyobb a mozgása az optikának , mint az /3xzoomos/ olympus, pentax /és valszeg az összes többi/ csodáknak csak ott gyakorlatban soha sem érsz hozzá. (ja és a képen ugyan ott képződik le a középpont csak a többi torzul, de az meg akkorát...
szóval a ccd észre sem veszi akkor a képen valszeg te sem)
Egyébként magátó ugysem konyul le az objektív. De ha vesszel hozzá közgyűrüt és wide-Converter-t akkor már meg tudod kézben is támasztani ugyan azon a helyen a gépet anélkül, hogy az optikát megmozdítanád.
[Szerkesztve] -
Manta
tag
De?
Mellesleg fel se tűnt nekem, de olvastam fórumon hogy páran paráznak emiatt, erre én is megrázogattam. Kotyog, de minden Z1 így csinál, sőt ha jól tudom az Oly 740-750-ek is, tehát nagyzoomos sajátosság. Mivel a képek minőségét ez semmiben nem befolyásolja, sőt a szorulást is kiküszöböli, nem nevezném hibának. Akit ez zavar, és emiatt nem vesz ilyen gépet, az meg is érdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged