Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
''Ki az az eszement aki MUKODO, aram alatt levo gepben turkal?'' Elég sokan (én is), pl amikor zörög az egyik venti, kikapcsolt állapotban nehéz megtalálni, hogy melyik az (persze régen még működött az, hogy lefogtam az egyik ventit, ha továbbra is hallottam a hangot, akkor a másikat fogtam le, és így meg lehetett gyorsan találni, hogy melyik rosz -> a GlobalWin FOP32 óta nem csinálok ilyet).
Amúgy a 3 lapátos venti már elég veszélyes lehet -> a soklapátosok csak ütöttek, ez viszont már alaposan belevághat az ujjába annak, aki belenyul (főleg 5000 rpm körül)
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest