- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
válasz
Penge Borisz #73 üzenetére
Tényleg nem milliomosk , viszont náluk nagyobb a kereslet és jobb is a fizetésük mint nekünk.Igen meg válogatják , méghozzá a jó dolgokat fogják megvenni és mint ahogy látszik a pci express nem egy rossz dolog...
-
válasz
Penge Borisz #70 üzenetére
A lényeg h. egy kedves ismerősőmet idézem a ramirez nagykereskedésből : a kelet európai piacot le se szarják...nyugaton megtehetik h. hetente vegyenek uj szgépet....
-
válasz
Penge Borisz #64 üzenetére
Fejlődni kell a technikával csak az nem midegy h. hogyan .Az üzleti érdek az h. ahelyett h. kiadnák egy ből mai technológiának megfelelő legjobbat ... ehelyett midig csak kicsit ujjítanak h. az emberek mindig megvegyék a kicsit jobbat.... pl Nem hiszem el h. ez a pci express technológia nem létezett volna már vagy 5 éve hanem régebb óta ...
-
:DD
-
Szerintem ennél a vga nál nem lessz akkora csattanó nem is annak szánják ez csak bevezető majd a késöbbi generációk....
-
Szerintem egyébként ez kb halott ügy nem hiszem h. több száz sött több ezer ember csak ugy át fog térni pci express re ,mondjuk az is igaz h. a pci expresz nem a kelet europai piacra találták ki... de még is szerintem mire az emberek nagy része átvált a pci expressre addigra ugy is mindenki elfelejti a rv380 at mert ki jön az rvxxx ugyhogy nekünk kb nem lessz túl sok részünk élvezni ezt az uj karit...:((
-
Szerintem kb ez a pci expressssss ujjítás akkora lesz 380nál az xt hez képest mint gef mx 440 nél 4 × agp ről áttérni 8 ×ra....
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest