- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Ha a P990i vékony gombjaiból indulunk ki, akkor nem lesz gond velük, azok szerintem nagyon jól használhatóak, viszont a forma egyszerűen káosz. Szerintem nagy hibát követ el az SE, hogy Walkman-ként dobja piacra az első pengéjét. A háromkörös motívumokat már rég el kellett volna felejteni, egyszerűen nem szép, a pálcika gombok előnyeit, pedig sokkal jobban kihasználni... Meglátjuk, de ez és így, nagyon kevés!
-
mrlujoak
veterán
Ez egy építő jellegű hozzászólás volt...
Ami pedig a billentyűket illeti, remélem nem lesznek majd olyan kemények, mint ahogy az volt a szakközépsulimban használt számológépemnél, hisz annak is hasonló kiképzésű gombjai voltak, nagyon kemény, ám határozott nyomásponttal.
A hosszabb távú használat után volt egy kellemetlen mellákhatása, egy-egy tervezési példa számítása után, a mutatóujjamon egy vízszintes árok bámult vissza rám.
Pozitívuma viszont az, hogy a kicsit bumfordibb ujjbegyekkel élni kénytelen felhasználó is mind kevesebbszer nyom mellé.
mrlujoak -
Goose-T
veterán
Ezekkel a narancssárga betétekkel pont úgy néz ki, mint egy répás hányás.
-
evR
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
lehet h túl sok a kihasználatlan rész, de design szempontból nekem ez nem zavaró!
volt hasonlo gombsorú kütyüm már és meg voltam vele elégedve! de hát kinek a pap, kinek meg a lánya.. -
-
Ricardo
titán
Én is kíváncsi vagyok rá. Remélem hamarosan hivatalos lesz.
-
AS
félisten
többi képet a ww880-ról itt megnézhetitek:
[link] 12 db kép. -
evR
aktív tag
így van! tűkön ülve várjuk, hogy akkor most mi lesz a hivatalos bemutatóval!
nekem tetszik a telo, a vékony gombok, minden...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest