- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Szerintem se mindegy, csak egyrészt szerintem a 18 fok valszeg nem igaz :), másrészt ha igaz lenne, akkor sem menne tőle tönkre a kártya. Erről ennyit.
Mégeccer: én nem állítom, hogy nem szar ez a driver, csak azt, hogy a hiba korántsem olyan drámai, mint ahogy az pl a cikk címéből elsőre lejön. -
GP-Sz
senior tag
18 fok azok szerint baromi sok, akik azt hiszik, hogy egy proci tönkremegy, ha mondjuk eléri az 50 fokot. Holott kábé 150ig semmi baja nem lenne, mindössze instabil lenne. Persze akkor is szar a driver, ha az ember nem tudja használni a kártyát, de azér nem mindegy, hogy tönkre is megy, vagy csak instabil :))
Émmeg még nem láttam ettől tönkremenni monitort. Elhiszem, hogy van ilyen, de szerintem nem ez a tipikus. -
GP-Sz
senior tag
Hát nemtom, szvsz 18 fok az semmi, attól nem fog tönkremenni egyetlen kártya sem. Ráadásul ez a max (állítólag), a 6 fok meg télleg semmi. Normális monitorok meg nem mennek tönkre attól, ha nagyobb frekit adsz nekik, csak lekapcsolnak. A ventilátor leállás az télleg gáz, ha van olyan. (De ezért kell passzív hűtőt használni :D)
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest