- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Eljött az idő a házhűtésem cseréjére. Ugyan nincs még meg az új, de tesztként lehúztam a Titan Coolert az alaplapról és hallj csodát megszünt a dübörgés :)) Halkab legalábbis mint a D5TB ventije... Mostmár bánom, hogy előbb nem tettem meg, és lehurrogtam a G.T. termékét...
-
9CS
senior tag
válasz
andorpapa #13 üzenetére
Nincs lesarkazásvédő, a ház szellőzéséről nem tudok nyilatkozni AOpen midi ház (ugye márkás meg okosan tervezett, stb.) Enermax táp 2 ventis (kézzel állítható a fordulat akárhova állítom nem az a hangos), és elöl lent az a bizonyos Titan venti. Szép csavart kábelek, amennyire lehet rendezetten.
-
9CS
senior tag
Igen ez a bajom nekem is, hogy elvileg über, meg nagyon jó, de... 1700+ Athlon Xp-t kellene hűteni, nincs túlhúzva, szal nem értem. Igaz nem kapargattam le a trugyit a bordárol gondoltam jó az, a procirol viszont amennyire lehetett letisztítottam a régit. Gondolom, ha rosszúl lenne fölrakva akkor nem csak melegebb lenne :D, bár most nem érdekel, de a nyarat nem fogja kibírni. (szerintem). Ezért eltettem a TAK68-at biztos ami biztos, ha itt a nyár és gép kikapcsol előlem (mert ugye az AMD-sem ég, ha nem muszáj), repül a szemétbe a GT... Lehet túl sokat vártam tőle, még lecserélem a házhűtőt (Titan D5TB ventije van beszerelve) aztán megírom, hogy mi lett a helyzet.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest