- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
MoonFace
csendes tag
...legalább halványan sejtenétek mit jelent az, hogy egy cache 2/4/8 utas szervezésű!
Azt azért megsúgom, hogy a cache sebességéhez semmi köze nincsen... -
Nem hiszem hogy nagy durranás lenne belőle olcsó pénzért. Szerintem nem lesz annyira használhatatlan mint a P4Cel, de Prescottnak biztosan nem csinál konkurenciát ( az Intel gondoskodik majd erről :DDD ).
Reálisnak talán egy Willamette szintű teljesítmény tűnik, jó alacsony hőtermeléssel... -
-
xuldar
addikt
Tudod, nem csak a mennyiség fontos, hanem a szervezés is. Nem véletlenül szarok a p4 cerkák, a szervezésük rosszabb, mint a p3 cerkáké. A p4-eknek 8 utas, a p3 cerkáknak 4 utas, a p4 cerkáknak 2 utas a cache-elérésük. Gondolom, nem kell mondani, hogy egy autóútnál is mit jelent a 2,4, illetve 8 sáv...
-
Notes
senior tag
Szerintem mostanában a Celeron történet kezd hasonlítani az Nvidia 5200-ra. Irodába drága, másra meg minek erőltetni?
-
-
-
Polesz
addikt
Az első időkben elképzelhető, hogy a Socket 478 is megfelel foglalatként.
Elképzelhető, de nem valószínű ;] -
rATdrAgOn
senior tag
Nem is tudom mit mondjak?! :)
Uj Intel digitalis abakusz?! :)
90 nanometers csikszelesseggel?!
Fuuuu! :) -
janati
őstag
Szerintem pedig IGEN JÓ lesz az új Cerka!
Legalább olyan sikeres lesz, mint anno a Tualatin Cerka.
256kb cache már bőven elég MINDENHEZ. (Az Athlon64-ben is annyi lesz...)
A 0,09nm tech. pedig nagyon kevés hőt fog termelni.
Ja, és s478-ban bios upgrade után tuti menni fog. -
McJames
senior tag
Inkább éljen. :)
A 1/2 GHz azért kicsit ''vastag'' lesz. ''Lapozz'' vissza, mekkora is volt az első és ''utolsó'' PIV 423 és 478. :D
Nem beszélve arról, hogy az alaplapot gyártók is hasznot akarnak. Ha nem azért kell cserélni mert a slot más, akkor azért, mert a chipset nem elég már, illetve ''x'' vagy ''y'' ''fícsört'' nem tudja a kártya (feszültségállítástól a megváltozó memóriakezelésen és az USB 2.0-án keresztül a sATA-ig pl.). -
Atom
aktív tag
A Pentium sorozattal aza szar, hogy ha egy kiscit jobb procit akarsz, már akkoris új alaplap kell, mer fél gigaherzenként új socketet csinálnak. Nekem már elegem lett belőle. Élljen az AMD.
-
.:ADAM:.
aktív tag
Ha majd kinnklessz az uj celka sokkan jobban meg fogja érni egy régi p4-et venni, ami ráadásul tuti elmegy majd a meglévő alaplapokkal, legalábbis szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest