Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nem éppen a Quake-ről beszéltem. Hangfeldolgozó progikat használtam rajta, sokkal jobb volt az Intel. Nem tudom, mitől volt annyira jó a Cyrix, mikor az esetek 10%-ában kicsivel gyorsabb volt, a maradékban meg sokkal lassabb. Kész, ennyit akartam elmondani, a vitát rekesszük most be, egyébként sem erről szól a topik.
-
Milyen versenytarsak? A K5-nel gyorsabb volt, '96 juniusaban a Cyrix a 150 MHz-es 6x86-ot hozta ki, az AMD meg a 100 MHz-es K5-ot, az Intelnel ekkor Pentium vonalon a 166-os volt a leggyorsabb (PPro-bol volt 200-as is, de az mas kategoria), ami meg nem tul nagy kulonbseg. Raadasul clock-for-clock a 6x86 mindenkit elvert integerben.
Mindezen tul az indoklas sem vilagos, hiszen ezek kozul az osszes ugy mukodott, mint a 6x86, vagyis eloszor a CISC utasitasokat RISC-re forditotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest