Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
elsőre mondtam volna h nyilván drágább lesz a vállalati, de aztán megnéztem..
azt lehetne még mondani h nyilván más a körítés de az meg nem a chipseten múlik..
a hitelesítős program jut még eszembe, de annak is csak akkro van értelme ha drágább a vállalati (lehet h később emelik az árát?) -
marcee
addikt
Ezek a chipek nem arról szólank, hogy a user a fél éves 915/925-ös lapját lecserélje. Hanem mostantó lesz jobb alternatíva, annak aki gépet vesz.
Én azt ne értem minek választották ketté az otthoni és a vállalati chipset-eket, ha egyszer majdnem ugyan azt tudják, és tök ugyan annyiba kerülnek?
Mellesleg ahol kell a két monitorkimenet ott általában kevés az integrált garfika. Kiváncsi lennék ezen a téren mit hoznak az új chipek. (Nekem anmnó nagyon megkönnyítette egy i815G-s - vagy hogy hívták - alaplap a gépfejlesztésemet, akkoriban még sokat játszottam, de elvoltam az integrál grafikával fél évig, mire összejött a pénz egy mx400-ra. Most milyen jó lenne, ha ezt el lehetne játszani egy integrált vgá-s lappal pci-e-re váltás kitolásával. De azthiszem, nincs ilyen ''erős'' megoldás a piacon.) -
Rez_Grof
őstag
Nem jól értetted, a 963 nem fogja hivatalosan támogatni a 800MHz DDR2-t. Ettől függetlenül biztos bele lehet rakni, úgy mint a DDR esetében.
LordX: Tény.
horny: 865-ből is volt vagy 4 fajta pl.: 865G 865GV 865P 865PE. 845-ből meg vagy 6 féle. Szóval nincs ebben semmi érdekes, mainstream chip, tehát ebből adnak el legtöbbet, ezért elég sokféle igénynek meg kell hogy megfelejen, a 875P egy csúcs chip volt, nem is készült köré túl sok féle lap, és még most is drágák.
[Szerkesztve] -
bigN
csendes tag
Ha jól értem a hírt csak 800Mhz DDR2 vel fog menni? Mert akkor kész ráfizetés egy ilyen lap.
-
biga
őstag
De azt nem mondja a hír (illetve gondolom az Intel sajtóközleménye), hogy miért is érné meg bárkinek erre cserélni 945/955-röl (illetve - ha a DualCore-t, illetve a nagyobb FSB-t nem számolom - akár 915/925-röl). Milyen pluszt ad, vagy mivel tud többet?
-
NorDezs
senior tag
Lassan már követni se lehet ezt a rengeteg chipsetet
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest