Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Magisk
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Mellesleg szükség van szerintem a HT-ra laptopokban is, mert különben ezt a 3.2 procit nem lehetne kihasználni. Így is nehéz lesz.
-
HEBI
senior tag
Nekem csak az nem tetszik, hogy az energiatakarékos mód az nekik azt jelenti, hogy ha nincs a 220-ba dúgva a gép akkor 1600-on megy. EZ szerintem átverés. A ''régi'' speedstep szerintem sokkal jobb volt, a teljesítmény függvényében határozta meg az órajelet, szépen kapcsolgatta a szorzót! Tehát a 220 nélkül is ment a maxon ha kellett!
-
Elrood
őstag
Heh?
Centrino egy elnevezés, ami magában foglalja a Pentium-M, (Banias mag, NetBurst technológiára épülő MOBIL környezetre tervezett proci, tehát NEM P4, NEM P3) az i855 csipkészletet, és az intel WiFi csipjét.
Tehát ha mondjuk egy gyártó nem az intel féle wifi-t használja akkor az a cég a terméket nem hívhatja centrinónak.
A hír MOBILE P4-ről szól. Tehát NEM CENTRINO. -
erdoke
titán
Nahát, ezek jó kis prociknak tűnnek. Ezek is beleférhetnek a Centrino szabályaiba?
Szerintem nem igazán épeszű, aki 2,8-asnál nagyobbat vesz, főleg a 3,2-es árát nézve.
Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Lenovo V130 laptop, dedikált GPU-val!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest