- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie303
őstag
Vajon a cégpolitika változik annyira, hogy végre írjanak Linux alá is rendes drivert a kártyáikhoz?
-
orbano
félisten
en is kivancsi leszek lesz-e USM az uj chipben. lassan ideje lenne, elvégre a longhorn is közeledik lassan. kíváncsi vagyok mikrofosték min tesztelik az új guit... vagy csak úgy röptében megírják egy VM-ra?
na mind1 ez már kicsit off
-
rocket
nagyúr
En lowend-mainstream-highend-enthusiast igy sorokoztatom a kategoriakat, sok helyen midrange-nek hivjak a mainstreamet, integralt vga-kat altalaban nem jelolik ebben a ranglistaban, mert azok nem sok vizet zavarnak 3d-ben.
Nehez kategorizalni es igazabol ertelme csak aktualis vga generacion belul van, kulonben nehez lenne 9250/fx5200 parosnak helyet talalni, ha x1300-at hivjuk lowend-nek.
[Szerkesztve] -
tomesto
aktív tag
Nekem is fáj a fogam egy Ati kareszra,de valahogy nem vagyok megelégedve sem az árával sem a teljesítményével...
Egy kicsit elpártoltam az atitól,mert az nvidiának jobb ajánlata van a középkategótiában...
Geforce 6600 os sorozat elég jól kaszál,mind árban mind teljesítményben -
rocket
nagyúr
R580 90nm, az rv535 az a rv530 80nm-en, az rv505 low-end kartya 80nm, rv560 pedig az remelhetoleg az igazi mainstream kartya lesz szinten 80nm-en.
-
mirrmur
aktív tag
szerintem az ati nem engedheti meg amgának hogy az 580-as egy sima 520 legyen felhuzva....
alighanem a pixelpipelineok száma nőni fog némileg. -
tjhooker464
őstag
Engem nem nagyon izgat az aa az af egyedül a hdr az ami tetszik az újdonságok közül de olyan mérföldkő-szerű újítás ne jöjjön. Majd ha elavul a procim vagy valami. De lehet kénytelen leszek beruházni egy K8N Neo3 ba....
-
faster
nagyúr
válasz
tjhooker464 #4 üzenetére
AGP-re a 6800GT/X800XT-nél lényegesen jobb teljesítményű kártya már aligha fog kijönni (a 6800GS-ről persze még kiderülhet, hogy elkészül AGP-re, de az nem jobb a GT-nél)
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
válasz
tjhooker464 #4 üzenetére
Erre elég kis esély van. Másfél év sok idő. Főleg a számítástechnika világában.
-
tjhooker464
őstag
Én meg azt szeretném ha egy darabig (1.5év) ellenék agp vel és addig nem jönne számottevő újítás a középkategória aljába sorolt(megfizethető) kártyákhoz....
-
tomesto
aktív tag
R580 erre már nagyon kiváncsi vagyok...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest