- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus33
tag
válasz
Jim Tonic #43 üzenetére
JimTonic, Leslie:
Hoztam egy elméleti (''a CRT sugároz'', gy.k. Cathod ''RAY'' Tube) és egy gyakorlati példát, amely saját tapasztalaton alapul. Ez nem sok, de asszem még így is jobb, mint indoklás nélkül azt hajtogatni, hogy 85 vagy 100 vagy akárhány herz felett a CRT is ugyanolyan jó, kész.
Akinek CRT monitorja van, nézze. Főleg, ha jó minőségű. De azt, hogy a CRT monitor egy bizonyos herz fölött ugyanolyan ergonómikus, mint egy LCD, azt nekem senki sem fogja tudni bemagyarázni, mert nem így tapasztaltam (több CRT és LCD monitor huzamos használata során), és mert számomra világos a különbség a technológiák elméleti háttere alapján is. Egy sugárzó és egy kevésbé sugárzó tárgy bámulása közül az utóbbi az egészségesebb.
Az, hogy minden monitorfajtának van egy közös hátránya -- t.i. hosszú ideig egy adott távolságba fixálásra készteti az előtte dolgozót --, az nem semlegesíti az egyes fajták technológiájából eredő hátrányokat / előnyöket.
Az OLED-et a teljesség kedvéért tettem bele a listába, mint még inkább ergonomikus megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Formula-1 humoros
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest