- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus33
tag
válasz
Jim Tonic #43 üzenetére
JimTonic, Leslie:
Hoztam egy elméleti (''a CRT sugároz'', gy.k. Cathod ''RAY'' Tube) és egy gyakorlati példát, amely saját tapasztalaton alapul. Ez nem sok, de asszem még így is jobb, mint indoklás nélkül azt hajtogatni, hogy 85 vagy 100 vagy akárhány herz felett a CRT is ugyanolyan jó, kész.
Akinek CRT monitorja van, nézze. Főleg, ha jó minőségű. De azt, hogy a CRT monitor egy bizonyos herz fölött ugyanolyan ergonómikus, mint egy LCD, azt nekem senki sem fogja tudni bemagyarázni, mert nem így tapasztaltam (több CRT és LCD monitor huzamos használata során), és mert számomra világos a különbség a technológiák elméleti háttere alapján is. Egy sugárzó és egy kevésbé sugárzó tárgy bámulása közül az utóbbi az egészségesebb.
Az, hogy minden monitorfajtának van egy közös hátránya -- t.i. hosszú ideig egy adott távolságba fixálásra készteti az előtte dolgozót --, az nem semlegesíti az egyes fajták technológiájából eredő hátrányokat / előnyöket.
Az OLED-et a teljesség kedvéért tettem bele a listába, mint még inkább ergonomikus megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest