Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
köszi a linket. Úgy látom ez is mATX. Kőnig! Még várok év végéig, esetleg január elejéig, hogy a tesztelők lerántsák a leplet a sötét oldalakról is. Ha mondjuk csak egy ötössel lesz max. hosszabb ez a lap a GMF-9-nél akkor lehet ez lesz a befutó nálam. bár Gigabyte deszkám még nem volt, pláne nem AMD-vel. (csöndes, de ''erős'' gépet akarok építeni ezért valszeg AMD-s platform lesz)
A HDvideó kimenet teljes felbontással fog kijönni belőle? (~19XX x 1080?) -
Ja no
aktív tag
A kisebbik NF-410(?)-nek mi a baja konkrétan? MIntha említetted volna, hogy az egyik modellbe nem ezt tették a gyengélkedése miatt.
Játék: chicken invaders-nél jobbal nem szoktam játszani. Az NFS meg jó nekem alapbeállításon, de már vagy azt sem nyomtam 2 éve
Szerinted mikorra várható a teszt cikk? Ha tudnátok beletenni egy olyat is amivel az openGL vagy ehhez hasonló dolog van tesztelve az nagyon süti lenne. (amit olvastam a neten K8N51GMF-9-el kapcsolatban, valami olyasfélét
)
köszi: Ja no -
Ja no
aktív tag
köszi a linket!
Örülök hogy a múltkor nem ugrottam bele a PUNDIT-R-be. Közben láttam egy tesztet az azon lévő x200(?)as csippel. A friss gigabyte-51K8N51-GMF csúnyán odaver neki OpenGL alkalmazásoknál. Igaz csak ott, de én pont azt akarom használni. Ettől függetlenül még mindig nagyon eltalált gépnek tartom azt az ASUS-t
Várom a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)