- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
td
senior tag
Teljesen egyetértek!
Sajnos én a '80-as években eléggé ''kiskölyök'' voltam, és nem igazán lehettem benne ezetkben a dolgokban. Kár, hogy nem 5-10 évvel korábban születtem... Akkoriban csak elvétve találkoztam C64-el, persze akkor is csak játszottam, de már az első találkozás mély benyomást tett rám. Később lett egy otthonra is, de akkoriban már kifutóban volt. Ez mondjuk nagyon nem érdekelt, főleg így utólag visszagondolva, mert az a gép igazi szórakozást nyújtott. Akkortjt azt gondoltam, hogy a PC-k ''húú meg haa'', főleg a szimulátorokat szerettem nagyon, de aztán csalódást okoztak (játék terén legalábbis). Egyedül az RTS-ek szórakoztatnak.
Viszont ez a C-One túlontúl PC-s, az eredeti az igazi: billentyűzet, gép, minden egyben. Az emulátorok sem az igaziak, nem adják vissza azt a feelinget, már alapból azért sem, mert egy nagy ''doboz'' mellett ülsz. -
utax
aktív tag
naja, akkor még tudtak programozni a programozók, nem csak állították magukról ... mostanában számomra az volt a legdöbbenetesebb, amikor finn srácok C=64-en a magnóról realaudioba tömörítettek demozenéket és egy hozzáhegesztett 8 bites hálókártyával lőtték ki a netre a zenét !!! ez azért nem semmi, és nekem ne mondja egy pécé gamer se, hogy ennek nincs értelme ...!
Aktív témák
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Wise (ex-TransferWise)
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest