- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
td
senior tag
Teljesen egyetértek!
Sajnos én a '80-as években eléggé ''kiskölyök'' voltam, és nem igazán lehettem benne ezetkben a dolgokban. Kár, hogy nem 5-10 évvel korábban születtem... Akkoriban csak elvétve találkoztam C64-el, persze akkor is csak játszottam, de már az első találkozás mély benyomást tett rám. Később lett egy otthonra is, de akkoriban már kifutóban volt. Ez mondjuk nagyon nem érdekelt, főleg így utólag visszagondolva, mert az a gép igazi szórakozást nyújtott. Akkortjt azt gondoltam, hogy a PC-k ''húú meg haa'', főleg a szimulátorokat szerettem nagyon, de aztán csalódást okoztak (játék terén legalábbis). Egyedül az RTS-ek szórakoztatnak.
Viszont ez a C-One túlontúl PC-s, az eredeti az igazi: billentyűzet, gép, minden egyben. Az emulátorok sem az igaziak, nem adják vissza azt a feelinget, már alapból azért sem, mert egy nagy ''doboz'' mellett ülsz. -
utax
aktív tag
naja, akkor még tudtak programozni a programozók, nem csak állították magukról ... mostanában számomra az volt a legdöbbenetesebb, amikor finn srácok C=64-en a magnóról realaudioba tömörítettek demozenéket és egy hozzáhegesztett 8 bites hálókártyával lőtték ki a netre a zenét !!! ez azért nem semmi, és nekem ne mondja egy pécé gamer se, hogy ennek nincs értelme ...!
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyaralás topik
- Apple asztali gépek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest