- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Aktív témák
-
McJames
senior tag
válasz
andorpapa #28 üzenetére
Bocs, én nem fogalmaztam pontosan. A megjegyzésem igazándiból a cikk szerzőjének, Parcinak szólt.
Bár - ha nem is teljesen, de - igaza van/volt, azonban így kicsit túl egyoldalú a hír/vélemény.
A hűtőkről általad leírtakkal egyetértek, bár kiegészíteném azzal, hogy minden gyártónak vannak jó és ''kevésbé jó'' termékei.
A GW cuccok nagy része jó, az árukhoz képest is - véleményem szerint.
És jómagam ugyan nem vagyok oda ''tom bácsiért'' - ráadásul ez itt ugye a rio, bocs, prohardver - de a magyar oldalukon olvasható néhány tucat hűtő nem is olyan régen történt összehasonlítása, amit - szerintem - érdemes átnézni. -
McJames
senior tag
Olvasd el a hűtő dobozán találhatóakat is, az a hivatalos. (Rózsaszín masszáról húzd le a fóliát, aztán haj-rá...)
Itt meg - ugye - a tapasztalati ''tények'' olvashatóak.
A fémtartalmú (főleg ezüst, mer' az arany nagyon drága...) paszta sokkal jobb, mint a gyári ''rózsaszín akármi'', de kérdés, hogy az adott CPU adott felhasználási profiljához szükséges-e. Pl. Intelhez nem biztos, hogy kell, pláne, ha nem húzod. -
McJames
senior tag
Na, néztem hűtőket.
Kérdés a következő: leszóljátok a Swiftech-et meg a Kanie-t is ''koppintásért'' vagy csak a GW-t?
Igaz, hogy FOP 32-őt használok, de ettől még nem vagyok a cég ügynöke, azzal is egyetértek, hogy véleményt írtok le, de... :(
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Medion ház
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest