- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Na egy kicsit szajbaragosabbra kell venni a jelek szerint...
1) azert en megkerdeznem, hogy te miert is olvasol ''blikkes'' hireket, ha annyira alacsony szinvonalon vannak? elarulom.. azert mert ERDEKEL teged...
Ez oltari nagy hulyeseg. A PH! nem egy blikk szinvonalu hely. Ergo:
- Ha egy cikk cimeben csak a hutes es a GHz szerepel en valahogy nem arra asszocialok elsore, hogy ''hu ez biztos egy Blikk szinvonalu cikk lesz''.
- A cikkrol eleg hamar kiderult, hogy Blikk szinvonalu, de beneztem a forum reszebe, mert itt tobbnyire ertelmes emberek szolnak hozza es meg egy szinvonalon aluli cikk forumaban is lehetnek erdekes dolgok.
2) aki kicsit is ert a f. nitrogenhez, az tudja, hogy par masodpercig nem tortenik semmi az elo szovettel majd ja es az a mondat mar szerkesztve lett, pont a hozzad hasonlo szorszalhasogatok miatt
Szoval az, hogy hany 1 vagy 2 mp-ig volt az ujjam a nitrogenben az fontos teny, de az, hogy froccsenesre fagy-e a szovet vagy kell neki nehany mp az szorszalhasogatas? No comment...
3) Mi kozod van hozza, hogy mit csinalok 8 ora magassagaban? Vagy neked ilyenkor kizarolagos berleted van a forumra??
4) Az erdemi megjegyzesek mellett valahogy elsiklottal.... -
Happy Jr.
tag
Jobb lett volna,ha azt a nitrogént a BMW motorjába töltik
,mint rácsurgatni egy hülye videokártyára.
Régebben én is lelkesedtem az ilyesmikért,aztán már nem.
Gratulálok nekik! -
Chain|Q
tag
válasz
Overlocker #28 üzenetére
szép eredmény,de az én s3 virge-m is stabil lenne -190fokon, 2d-be 11Mhz-en
Csak a pontossag kedveert: egy atlagos PCI-s S3 Virge kartya 45 es 60Mhz kozotti orajelen jar, ha jol remlik. Nekem volt anno domini Amigaba valo S3 Virge alapu kartyam ([link]), azt lehetett overclockolni a gyari szoftverrel. Alapbol 50Mhz-n zorgott, de lehetett huzni a jobbakat majdnem 75-80Mhz-ig. Az enyem 65-on meg stabilan jart, hutes nelkul. Es igenis szamitott a huzas. Egyreszt ott meg a 2D sebesseget is jocskan meglokte felfele, amig pl. webbongeszesnel marha sokat szamitott, masreszt meg a 68040/25Mhz-s proci teljesitmenyehez ez igenis 3D gyorsito volt.Huzva mar jatszhato volt a Descent 1, 400x300, 15 biten!
Ah, regi szep idok...
-
westlake
félisten
nehany videokartyat mar szant szandekkal tulhuztam annyira, hogy csak hibas pixelek latszodtak a kepernyon, de ezek a tuningok nem okoztak a kartyaban maradando karosodast.. a folyekony nyitrogenes hutes okozta karosodasokkal mar mas a helyzert..
ha sikerul ugy lehuteniuk a magot, hogy az a hirtelen homersekletvaltozastol nem megy tonkre - marpedig nem ment tonkre -, akkor a visszamelegedes utan ugyanugy hasznalhato a kartya, mint a teszt elott -
westlake
félisten
válasz
Jim Tonic #63 üzenetére
hehe... ''gyenge hirek''... nem lehetsz egyszeru ember, ha neked a vilagrekord nagysagu dolgok gyenge hirekke zsugorodnak..
ja, csak ugy mellekesen jegyzem meg, hogy gondolom mar az ati.com-ot is ''blikkes'' szinvonalunak tartod, mivel ott is cikkeztek errol a rekordrol
(ha mar igy reagaltam egy hozzaszolasodra, akkor mar szeretnem megkerdezni, hogy neked feltetlenul szukseges majdnem minden hozzaszolasomba belekotnod?)
[Szerkesztve] -
Te miért gondolod azt, hogy attól színvonalas egy hardveroldal, ha ilyen gynege híreket raknak bele. Ne fájjon már neked, ha valakinek nem tetszenek ezek a hírek, és esetleg leírják.
A blikkes dolgot fantasztikusan kifilozofáltad, erre így csak Te lehetsz képes. Nem kell blikket olvasnod ahhoz, hogy tud, hogy szar. Elég, ha hallottál róla vagy egyetlen egyszer volt vele tapasztalatod...
Engedd meg másnak is, hogy 8 óra körül beírjon a fórumra. Vagy menj Te is TV-zni. -
Arnold2
őstag
Bennem az merült fel,hogy ezek után használható még a kártya?
Tehát visszateszem rá a sima léghűtést, vissza a normál órajelre és utána vjgan tolom tovább a FEAR-t? -
westlake
félisten
ja igen... azert en megkerdeznem, hogy te miert is olvasol ''blikkes'' hireket, ha annyira alacsony szinvonalon vannak? elarulom.. azert mert ERDEKEL teged...
ha nem erdekelne, akkor el sem olvastad volna es azt sem tudnad, hogy mi van benne..
ez szamomra olyan erdekes
mint nagy tapasztalattal rendelkezo embert, megkerdezlek, hogy milyen hosszu ideig tartottad az ujjadat a folyekony nitrogenben??? aki kicsit is ert a f. nitrogenhez, az tudja, hogy par masodpercig nem tortenik semmi az elo szovettel, mivel a homersekletkiegyenlitodes miatt forr a nitrogen a szovet korul es nem is erintkezik a szovettel..
ebben igazad van, de en meg ideznem a cikkben szerpelo mondatot
''a folyekony nitrogen nagyobb mennyisegben masodpercek alatt ropogosra fagyasztja a vele erintkezo elo szovetet''
ja es az a mondat mar szerkesztve lett, pont a hozzad hasonlo szorszalhasogatok miatt
majd szova teszem, hogy irjak meg oda azt is, hogy ''huzamosabb nitrogen-borszovet erintkezesnel...''
neked 8 ora magassagaban nincs jobb dolgod? pl tv-t nezni? -
Bgs
senior tag
Megneztem a linkelt oldalt vegul (bar erdetileg nem szandekoztam). Lenne egy-ket eszrevetelem:
1) Memoria 750-rol 1000-re huzva hutoborda nekul???
2) Ha a chip 80-ra volt hutve, akkor a kornyeken a nyakon jeglecsapodasnak illene lennie, hacsak nem tudtak egy 0% paratartalmu szobat is szervalni kapasbol. Sot ha megnezitek a kepet ahol folulrol belelatni a femcsobe, ott sem nagyon latni lecsapodast. Az a keves feher folt, ami latszik lehet jeg is es Tesco Gazdasagos ho spray is...
3) 2D-ben szemetelni nem tul sikeres dolog.... -
Bgs
senior tag
''Tuning orul volt kelet-nemet fiatalok uj sebesseg csucsot ertek el! Egy Trabantot repulovel folvittek 8000m-re majd kiloktek. A jobb tuning potencial erdekeben meg egy ketszaz kilos vas ullot is rogzitettek az elulso lokharitohoz. Az auto a meresek szerint atleptek a buvos 300km/h-s sebesseget. Az esetrol sajnos csak rossz minosegu felvetelek keszultek, mert az auto 5000m-es magassagban darabokra szakadt. Meg szerencse, hogy senki sem vezette! Ha egy elo szovetet leejtunk ilyen magassagbol, akkor foldet erve szetrobban!''
Konyorgom, ne sullyedjunk mar Blikk szinvonalra! Ha ket gyerek, aki igy probal kompenzalni es megteheti, hat egeszsegukre. De, hogy meg terjesszek is az mar elkeserito
A nitrogenes resz pedig egy kicsit tul van lihegve... a lattam valakit torenetek kiegeszitesere elmeselnem, hogy en szemely szerint mar dugtam bele az ujjamat folyekony nitrogenbe... nem racseppen, nem raomlott, beledugtam... -
zrbite
csendes tag
A hirban van egy kis hiba, ami a linkelt weboldal alapjan is latszik: ok -80 C-ra hutottek le a gepet. Folyekony nitrogennel korulbelul ennyire is szoktak huteni. Azutan jon a folyekony helium. A -196 onnan johet, hogy ha ezt pozitivban vesszuk, akkor talan ennyi Kelvin lehet.
-
-
Solad
addikt
''a kiömlő, szivárgó folyékony nitrogén azonnal ropogósra fagyasztja a vele érintkező élő szövetet''
ez a megallapitas biztos hogy megfelel a valosagnak? -
westlake
félisten
ha ilyen sok ember szernit ennek a dolognak ennyire nincs ertelme, akkor mi a fenenek olvassatok el az ilyen jellegu hireket, es minek beszelgettek rola??
en pl. nem szeretem az elborult auto tuningot, de nem is jarok a forumaikra ezt kifejteni
miert faj az nekunk (magyaroknak), hogy masoknak bmw-re, meg x1800 xt-re tellik?
azert mert ok megtehetik az ilyesmit - es meg is teszik - meg nem kell egybol rajukaggatni, higy unatkozo barmok
[Szerkesztve] -
-
Egy GHz fölött, ez pszichológia! Memória effektív 2 GHz-en! Jó kocsi! Csak a csaj hiányzik belőle, de van helyette nitrogénpalack!
Az még hagyján, hogy értelmetlennek tartjátok, de hogy még szabályosan fel is húzzátok magatokat és egymást is az meg más végképp... öhmm... Hülyeség. [Direkt nem írtam a szánalmasat, pedig az!]
Amúgy meg itt a topik elején valaki adott linket... 3Dmark 2005 12500 pont! a GPU 700-800MHz környékén járhatott... -
twollah
nagyúr
Na igen.
Mondjuk eleve nem kellett volna ilyen hirrel csokkenteni a szinvonalat.
Lehetne vmi szuro amin atmennek a hirek mielott publikalva lennenek.
Mondjuk ha az is szerepelt volna a hirben, hogy a teszt kozben az egyik csoka kezere raomlott a hutofolyadek, es letort a keze akkor az sokkal mokasabb lett volna.
Amugy miert nincs retro tuning oldal?
S3Trio tuning stb.
Az mokasabb lenne... -
twollah
nagyúr
Mert ertelme nem sok van, jatszani nem lehet vele, tesztet nem lehet csinalni vele, villogni meg feleseleges, mert par nap mulva mas akar tesztet is futtat, es akkor mire jutottak ezzel?
Amugy Photoshoppal is osszelehet dobni par hasonlo fake kepet.
Inkabb ittak volna meg a hutofolyadekot... -
Grafiqs
őstag
Miért húzzátok fel magatokat ennyire két szerencsétlen (vagy éppen szerencsés) hülyegyerek probálkozásán, hogy ország világ megismerje nevüket?
-
Az a kép a két palackról a Z3-ban elég borzalmas. Unatkozó hülyegyerekek. Épeszű ember ilyet nem tesz egy bőrüléses autóval.
-
twollah
nagyúr
Ertelme nem sok van ennek az egesznek.
-
Szabesz
őstag
Ha nem tud 3D-ben számolni ezen a sebességen akkor volt értelme?
Nesze semmi fogd meg jól... -
Jim Karéj
tag
Nézzétek meg, az utolsó képen már látszik hogy bugos az a ''2d'' is
De azért nem semmi vazze -
Nem tudom, hogy én látom-e rosszul, de az nem csak -79,9 C fok? (Mármint nem a cikkben, hanem az eredeti weboldalon.)
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
szép eredmény,de az én s3 virge-m is stabil lenne -190fokon, 2d-be 11Mhz-en
Ez az első hír tényleg csak sebességszédítés az olvasók felé...
Amúgy meg qva mákos ez a sampsa! -
Dassler
őstag
Én arra gondoltam, hogyha már ilyennel szaladgál, akkor esetleg nem a házhozszállításon kéne spórolni. Bár az ö autója, azt csinál vele, amit akar.
Amúgy miért gondolod, hogy nem ö vette magának, 20-on évesen is lehet valaki sikeres valamiben, amiböl sok pénze van. A koromhoz képest engem is mindig kinéznek a kocsimból, pedig nekem se apám vette... -
Thrawn
félisten
ÁÁÁÁ!
Ezek olyan örültek mint westlake!
Remélem nem haragszik meg -
afterburner_
őstag
én videonak szivesebben örülnek mert ezt barki összetudja dobni egy kis szamitassal meg photoshoppal
marmint a képeket
persze manapsag mar videoba is belelehet turni
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
a nitrogén forrása elég durván hőelvonó....ha valóban -160-180 fokos volt a cucc akkor az biza lefagyasztja a praclidat/lábat stb...az más dolog hogyha kiöntöd akkor alig látsz belőle valamit mert elvonja a hőt a levegőböl...ezért nem lesz bajod a magadraöntésből sem mert lehet te kiöntesz 50 köbcentinyit de annak a tizede se éri el a börödet
mint ahogy előttem is irták...........
Amúgy ennek az eredménynek pszihikai jelentősége van...mint anno az 1ghz-es procinak...anno azért is hogy versenyzett az intel meg amd...most ez hasonló, csak a nV fasorban sincs
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
(a kiömlő, szivárgó folyékony nitrogén azonnal ropogósra fagyasztja a vele érintkező élő szövetet)
Ez igy ebben a formában csak a hálivúdi filmekre igaz. A szöveteket megközelítő folyékony nitrogén elpárolog mielőtt hozzáérne a testhez... legalábbis ha nem egy hordóba mártod bele a kezed... -
Tele von Zsinór
őstag
Hát, nem gyenge. Ismét nem csalódtam az északi megszállottakban
-
irigylem az ilyen srácokat,kicsit játszanak az x1800xtvel,de kell a bmw is amiben lehet szállítani
Szip szip:*( -
Hogy emberek mennyire ráérnek.
Egyébként ennek van valami gyakorlati haszna is, mondjuk azon kívül, hogy megcsinálták?
Mert ugye a CPU-t megéri húzni a teljesitménytöbletért, de mi haszna a VGA túlhajtásnak 2D-ben?
Mindenesetre gratula nekik... -
Rez_Grof
őstag
Ilyen verdával szaladgálnék nekem is futná ilyen játékokra!
Egyébbként érdekes, kiváncsi vagyok hogy mit fog tudni 3D-ben. -
Niquis
aktív tag
Jaj-jaj. Valami furcsát érzek a hír mögött, még nem hatásvadászat, de jó úton van felé. Olyan nyelvezeten íródott, mint az indexen szoktak az ilyenek. Ennél tartsátok többre az olvasóközönségeteket hozzáértés szempontjából. Másik problémám, hogy már a múlt héten láttam ezt valahol. Harmadik, hogy a folyékony nitrogén nem fagyasztja azonnal ropogósra az élő szövetet, még ha magadra öntesz belőle egy kicsit, sem lesz bajod. Láttad már ''Kísérlet Károly'' BME-s tanár úr demonstrációit? Annyira nagy a hőmérsékletkülönbség a kéz és a nitrogén között, hogy szempillantás alatt elforr a nitrogén, így az ''azonnal megfagyasztja'' erős túlzás.
[Szerkesztve] -
Hogyhogy ''hiba nélkül teljesített'', merő egy pixelhiba az a screenshot...
-
t-shirt
veterán
Miért fehérrel írtátok ki a neveket vagy csak nekem jött be rosszúl
de ha kijelölöm látszik
-
Dassler
őstag
Ehh, ezek a skandináv emberek...abba a Bömösbe csak így begórni 2 palack nitrogént
Amúgy nem semmik a srácok, váljék egészségükre és még sok iylet! Mivel 3Dmark:comming soon, ezért feltehetöen lesz 3D-s max is.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
Mért nem próbálták ki? ember ez akkora csúcs h besz@rás
1Ghz/1Ghz !!!!! Risztekpa
-
sasa311
veterán
Érdekes, azt nem próbálták ki, mi az a sebesség, ahol még 3Ds környezetben is üzemel?
Mert ennek így nincs sok értelme, max. begyorsul a passziánsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest