Keresés

Aktív témák

• esteban

senior tag

Je ... most nezem hogy ez egy honapos hir :))

• esteban

senior tag

Szerintem - mint ahogy mar mondtam - az ATX-et levalto formatum foz majd elorelepest. Vagyis az alaplapokat ugy lehet tervezni, hogy hotermelest is figyelembe veszik.

Egyebkent a hangos hutoket a user verte ki a gyartokbol. Gondoljatok bele:
    Mindenki minel gyorsabb kartyat akar > fejlesztesnel fo szempont a gyorsasag > programozok ugy irnak, hogy majd ugyis lesz gyorsabb kartya > uj prg.-hez user minel gyorsabb kartyat akar ...

Ha valhogy - csoda folytan - be lehetne szugeralni a vasarloval, hogy ne mindenaron gyorsabb kartyat keressen csak jol jarnank:

Lassabb lenne a ''gyorsasagi'' fejlesztes. Programozok - latva a lassabb ''fejlesztes''-t jobban optimalizalnak az alkalmazasokat. Ergo: sebessegben megint rendben vagyunk. CSAK: a fejlesztes a HW gyartoknal az ujdaonsagok kitalalasara koncentralodna, nem a szamok futtatasara.

Bar ez igaz minden teruletre, ott ahol monopolium - kozel monopolium - van. Lasd Intel Mhz uldozese: mire nem eleg ma egy 1Ghz CPU ???, aki nem jatszik, vagy hasznal _tul_ eroforrasigenyes alkalmazast annak meg a VIA CPUis jo ... tapasztalatbol mondom.

Vagy mire nem eleg az ATI8500LE kartyam ? 200/400-on hajtva? Nekem minden jatek, amit kiprobaltam szepen ment vele ... bar nem jatszom sokat.

Na ilyen sokat mar regen irtam :))

Aktív témák