- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
esteban
senior tag
Je ... most nezem hogy ez egy honapos hir :))
-
esteban
senior tag
Szerintem - mint ahogy mar mondtam - az ATX-et levalto formatum foz majd elorelepest. Vagyis az alaplapokat ugy lehet tervezni, hogy hotermelest is figyelembe veszik.
Egyebkent a hangos hutoket a user verte ki a gyartokbol. Gondoljatok bele:
Mindenki minel gyorsabb kartyat akar > fejlesztesnel fo szempont a gyorsasag > programozok ugy irnak, hogy majd ugyis lesz gyorsabb kartya > uj prg.-hez user minel gyorsabb kartyat akar ...
Ha valhogy - csoda folytan - be lehetne szugeralni a vasarloval, hogy ne mindenaron gyorsabb kartyat keressen csak jol jarnank:
Lassabb lenne a ''gyorsasagi'' fejlesztes. Programozok - latva a lassabb ''fejlesztes''-t jobban optimalizalnak az alkalmazasokat. Ergo: sebessegben megint rendben vagyunk. CSAK: a fejlesztes a HW gyartoknal az ujdaonsagok kitalalasara koncentralodna, nem a szamok futtatasara.
Bar ez igaz minden teruletre, ott ahol monopolium - kozel monopolium - van. Lasd Intel Mhz uldozese: mire nem eleg ma egy 1Ghz CPU ???, aki nem jatszik, vagy hasznal _tul_ eroforrasigenyes alkalmazast annak meg a VIA CPUis jo ... tapasztalatbol mondom.
Vagy mire nem eleg az ATI8500LE kartyam ? 200/400-on hajtva? Nekem minden jatek, amit kiprobaltam szepen ment vele ... bar nem jatszom sokat.
Na ilyen sokat mar regen irtam :))
Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest