- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Na akkor ezt most bogozd ki:
''Nem webes cégeknek kínálják, hanem kkv-knak, magánszemélyeknek,'' és
''mert nyilván megválogatja az ember miket tesz fel ilyen helyre (pl.: cégest nem''.
Ebben az a kérdés, mi a rossebnek bérelne ilyen tárhelyet egy kkv, ha nem tesz rá céges anyagot?
Én nem fogok ilyet venni, elsősorban azért sem, mert ami supportot és tudást adnak hozzá, az megvan nekem is. A hardvert rendes garanciával vásárolva karbantartja a szállító (meg eleve rendes hardvert vásárolva, kisebb az esélye a hibának), a szoftvert megoldom én, minek fizetnék ilyenért ennyire nagyon sok pénzt. A rendes szolgáltatás nálam az, amikor folyamatosan üzemel, és még december 25-én sem tart tovább 20 percnél, hogy ip alapú netkonzolt kapjak (volt már rá példa). -
Az szerintem nem kérdés, hogy átfésüli-e a gugli az adatokat vagy sem. Ebben sokkal biztosabb lehetsz, mint abban, hogy egyszer mindenki meghal.
Szerintem is jó dolog a server hosting, ha valaki gyakran mozog és több gépről kell dolgoznia. A levelezést is meg lehet csinálni rendesen, hogy sok gépen is ugyanazt a levelesládát láthassa (nekem ez a fontosabb), meg a többi munkaanyagát is kezelheti ügyesen.
Arról nem is beszélve, hogyha feliratkozik valaki több/sok nagyforgalmú levlistára, akkor az nagyon kényelmes, hogy a szerver szétszortírozza folderekbe a leveleket és nem kell x darab levelezőben szabályokat gyártani. -
Amennyiben szerinted a 250g 100 ezer forintért ajándék, úgy azt a következtetést lehet levonni, hogy nem ismered a magyar hosting árakat meg azt is, hogy nem olvastad az 1-es hsz-t.
Tehát akkor mégegyszer:
- van olyan, általam nem ellenőrzött, nem ismert hosting szolgáltató, ahol az éves hostolás díja nem éri el a 100 ezer forintot.
- van olyan általam ismert, ellenőrzött, használt szolgáltató, ahol az éves hostolás ára csak picivel van 100 rugó fölött, ha két ember összedobja a gugli által kért éves díjat, akkor ide már be lehet rakni egy saját gépet. Ha két ember összedobja a másfél éves gugli árat előre, akkor még teljesen új gép vásárlására is telik, vagy három ember dobja össze egy évre.
Ergo ennyiért 250 giga az rablás. Főleg, hogyha én csinálom meg, akkor senki nem fog az adatokban turkálni meg statisztikázni meg célzott reklámot az arcba tolni. -
-
lol 250 gigárért 500 ficcs/év... Ennyiből saját szervert lehet berakni egy viszonylag tisztességes, minőségi szolgáltatóhoz...
Gyertek hozzám, én 400-ért megcsinálom nektek ugyanezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SONY LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EAFC 26
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest