- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
fanatic
aktív tag
Nekem A7V8X Gold Edition-ös deszkám van, de egy ilyenre szivesen lecserélem! :DD
-
Tif
tag
A Sis 650-es chippel szerelt lapokban is van integralt vga. En holnap kapok egy ilyen lappal szerelt gepet, ha erdekel majd irok par sort rola. Egyebkent nem nagy durranas:integralt vga, integralt hang 40 GB-os seagate 7200-es vinyo, 256 MB-ram, 17 LG Flatron, 1700 Celeron
-
erdoke
titán
Van az nForce2-nek is integrált VGA-s chipje, és a lapokat itthon is lehet kapni. Ezen kívül a 865G-s lapok ilyenek. Egyik integrált VPU se nagy dobás, de irodai munkára, netezésre megfelel mind2. Az integrált R9100-as lapok jobbak ilyen szempontból, de honi árlistában még nem találkoztam velük.
-
Vitus
őstag
''Az újdonságok egyike az alaplapra integrált Marvell Gbit LAN hálózati vezérlő, mely a déli hídban található 10/100 ethernet-vezérlőt gyorsabb párja.!''
Ez mit jelent :) -
hunluigi
senior tag
Kissé félreérthető a cikk első blikre... Nem a Wi-Fi-t integrálták hanem a modem risert-t ami viszont nem egy nagy újitás. :( Vagy én értettem valamit félre? :F
-
twollah
nagyúr
A paromnak olyan alaplapot keresek amiben van integralt VGA vezerlo is, de egyszeruen nem talalok.
Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest