Új hozzászólás Aktív témák
-
pcgames
csendes tag
AZ X850 az igazi videokártya+
-
Dassler
őstag
amúgy rá lehet fabrikálni vízhütést, pl a Thermaltake hütöje teljesen jól rápasszol, viszont 3-at rátenni belöle már macerásabb.
Bővebben: link
itt jól látni, milyen a hütése. -
Dassler
őstag
Csak sok helyet foglal, már fizikálisan. Sztem. Itthon azé nem olyanom van, az egész gépem nem kerül annyiba, mnit egy olyan, de amint lehet, szerzek egyet. de volt szerencsém hozzá
kira karesz, csak bazi nagy. Sztem jobb, mint SLI-be kötött két nvidia quadro. Bár ez utóbbinak nemtom a teljesítményét, de a 3DL mindenképp takarékosabb helyben és pénzben is, pedig tényleg szép darab, meg tömegben sem rossz, még bicepszezni is lehet vele.
-
echo001
aktív tag
hol lehet kapni ? mert vennek 1-et..
-
anulu
félisten
gyors tempóval az nVidia úgy tudná tartani a lépést, ha jelentősen csökentené mind a 6800 mind a 6800GT árát. ezzel viszont esnie kéne a 6600GT árának is (mind AGP-n mind PCI-E-n). valamit lépniük kell, mert bár sok az nV fanatikus (köztük én is), de elég sokan néznek érdeklődve az ATi-ra, mérlegelve, h adott pénzért mi a jobb megoldás (köztük én is).
egyelőre nem tudok olyan játékot mondani, ami szűrő nélkül megölné a gépem 1600x1200-ban, de nem tudni, hogy mit hoz a 2005-ös év. részemről az Elder Scroll IV: Obvilion-ig nem akarnék gépet fejleszteni, az alá meg még egy ideig nem lesz a piacon vas -
anulu
félisten
erre már az nVidiának is lépnie kell/kéne valamit. a 6800GT kevés ez ellen (PCI-E-s szinte egyenlő a beszerezhetetlennel), a 6800U pedig kiba drága, és szintén alig lehet kapni...
-
nézd én egy ilyen árkategóriájú kártyától már elvárom, hogy legyen egy normális hűtése. egy ventilátor előtt lévő rács eléggé megdobja egy venti zajkibocsájtását. ha már mindenképpen rácsoznak, akkor legalább a rácsállandó legyen nagy. itt ráadásul teljesen felesleges helyre tettek rácsot (a házhoz rögzítő hátlapra), semmilyen effektív funkciója nincs azon kívül hogy esetleg megakadályozza a venti lágcsatornájába beeső apró tárgyakat
. ráadásul ahogy nézem, a hátlap előtti részen fellülről nyitott, így a meleg levegő jó része nem távozik a házból. ha nekem lenne ilyenem, én kivágnám a légcsatorna előtt lévő részét úgy ahogy van. persze, zalmant rá lehet rakni, de ennyi pénzért már igazán rátehettek volna értelmesebben kivitelezett hűtést is.
-
Dassler
őstag
Aszem változatlanul maradok a Realizm 800-asomnál
igaz, picit drágább, meg más kategória.
-
nem tetszik nekem a hűtése. az a sok pici lyuk miatt azért érdekes lehet a hangja...
-
KriszBoy
senior tag
Már Sapphire kapható itthon! Ja a Platinum! 105+fa! Csütörtökön/pénteken jön!
-
Sárpac
nagyúr
Hát ez nem lett sokkal olcsóbb 122k ÁÁÁ!!!
-
Neck
veterán
És még mindenki itt izél, hogy milyen drágák az ATI karik.
Ennyiért szvsz olcsó.
Mondjuk nem az én kategóriám de nem vészes... -
Ati9500
senior tag
ez kb olyan lesz mint a 9700- 9800 esete..
de sebaj legalább lemegy az x800 ára ... remélem a felére (3-6 hónapon belül) -
viharhozo
addikt
Ilyenre se emlexem, 113k-ert csucskartya. A 9800XT, meg az 5950U ennel azert tobbe kerult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest