Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
És igen, biztos forrásból ma tudtam meg, hogy nem kell rá sokat várni

-
blueMerle
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Hidd el, piszkosul bejött a W200

És ez is be fog. Mert Walkman. Pontosan ennyi kell ahhoz, hogy egy SE sikeres legyen.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
szerintem bitang jól néz ki. ha fémből van és többféle színben is kapható, szerintem simán sláger lesz

-
(An)Dante
őstag
Tudod, szerintem ezek a ronda zenés telefonok hamarosan 10 ezer alatt lesznek kártyásan is.. Akkor meg inkább ilyet vesz majd az ember, mert 1 giga microSD kártya már 3000 forint köre zuhant, és ugye egy telefonnál nem kell az elemre költeni..
A W200 szerintem bukás. De nem azért mert nem lenne rá igény, hanem azért mert nem ennyiért. Sokakat nem zavar az ócskább füles se, de a magas kártyás ár már zavaró.. -
Ricardo
titán
Érdekes ketyere. Nem tudom ez mennyire végleges forma.
-
törölt tag
az ilyen emberek tipikusan vesznek egy Telstar mp3 lejátszót 5ezerért, és elvannak vele

amúgy nem biztos az, hogy nincs külső kijelzője, a Z610-en sem látszik, hogy lenne neki kikapcsolt állapotban. bár ez a cucc ránézésre nem olyan anyagból készült, ami átlátszó lehetne, de ki tudja... -
(An)Dante
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Igen elég fura mobil, de azért lehetne benne ráció. Egy ilyen olcsó kütyü is sokak számára jó alternatíva lehet ha a zene fontosabb mint a high-tech mobil. És azért valljuk be. Sok olyan ember létezik akik a metrón utazva szívesen hallgatnak zenét, de eszük ágában sincs százezer forintot kifizetni egy multimédiás szörnyre..
-
bolondember
MODERÁTOR
De fura... vókmen mobil külső kijelző nélkül?

azért ez a trend is megfordulni látszik: ''holott általában a gyártó a készülék hátoldalán helyezi el a hangkeltőt''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest