Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Retekegér #7 üzenetére

Nem azt jelenti:) bár jó nyomon jársz, mivel régen is sokan 1 kalap alá vették az AMD-t és az intelt. Tehát mivel pl egy 3000+ a64 gyakorlatilag = lenne egy 3000mhz-es TB-del/ ha még gyártanák természetesen/, így mivel sokan azonosították a 2 nagy riválist, azt is mondhatnánk, hogy egy 3 ghz-es P4 tudású prociról van szó, ami többé-kevésbé igaz is:)

#11) Rive : a referencia ha jól emléxem az 1333 mhz-es TB volt, tán az utsó TB proci amit kiadtak

szerk: sztem ez teljesen átlátható rendszer, többek között így 1értelműen + lehet állapítani a sempronokról is, hogy 128 v 256kb L2-vel készültek-e. Végül is nekem 8 hogy jelölik a procikat, eligazodok rajta:) Először az OPN kódok is kínaiak voltak, mint ahogy egy átlaguser számára azok most is, és azok is maradnak..évek óta már csak AMD-m van/ leszámítva a kis netezős p2-est:D :B / azért vagyok kicsit képben a procik terén, intelről viszont nem tudok semmit :))

[Szerkesztve]

• Chaser

legenda

válasz Ribi #2 üzenetére

Ez a +-os jelölés úgymond ''tisztelet'' volt a ThunderBird procik előtt, azok a procik voltak sztem az AMD első ''bikái'':D..3000+ a64 pl azt jelenti, ha a Viharmadarat még gyártanák, akkor a 3000-es órajelű teljesítménye egyezne meg az 1800-as órajeűl, 3000+ jelölésű a64 prociéval, kibővített utasításkészletek nélkül. Nekem tetszett ez a fajta elölési mód :)) bár még lánykoromban:D én sem tudtam mit kezdeni vele..

Új hozzászólás Aktív témák