- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
''Elemzők szerint a legdinamikusabban fejlődő operációs rendszer szerint 2012-re az okostelefon piac mintegy 31%-át mondhatja majd magáénak.''
Javítás után törlendő. -
cherockee
aktív tag
Egyetértek. Nagyon igaz. Jelenleg az openmoko, a motorola linuxok, pár kínai fejlesztés, megatöbbi...semmi átjárási lehetőség, igy csak arról van szó, hogy egy adott gyártó nyitott forrású mobilt dob piacra, ha végre az openmoko kijön, mert a motorola nem nyitott, illetve a mingre van egy pár modder aki tologat programokat, de tudtommal gyári support nincs hozzá...ahogy fent, úgy lent, a linux nagyban és kicsiben is ugyanazokkal a problémákkal küzd: ha nyílt akkor tool nyílt, ha nem, akkor semennyire se, ezen kívül van egy legenda körülötte...szóval az a 2012 szerintem vad álom.
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem ezeknél a telefonoknál így működik, az oprendszerrel nem találkozol. Igazából pont, hogy itt tudna domborítani nagyot a linux, mivel azzal ami igazán problémás, az a felrakás és a beállítás, ha van egy jól működő rendszered, akkor már gyakorlatilag jobb, könnyebb használni mint egy windowst. Ugyebár telefonoknál pedig max. ha okostelefon akkor kell, tudsz a rendszerhez nyúlni, de akkor is programtelepítés szintjén, ami ugyancsak nem probléma, ha sikerül egy egységes rendszert kihozni. De ha itt is az lesz, mint asztali linuxok esetén, hogy minden gyártó elkezdi a saját kis disztribjét kihozni, akkor okostelefonok piacán nem nagyon fog elterjedni.
-
ngabor2
nagyúr
bár én ''köztudottan'' linuxmániás vagyok, de egy mobil esetén a felhasználónak nem kellene találkoznia az oprendszerrel. az húzódjon meg szépen a háttérben, és a felhasználói programjai is csak azt mutassák, amit a nyúzer akar látni. monnyuk ez nem csak mobil esetén lenne elvárás, hanem lassan minden számtech cucc esetén.
-
Nimrod
addikt
Én erre csak ennyit mondok.
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest