- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
Aktív témák
-
Lafaty
csendes tag
Helló mindenkinek!
Udvarihoz lenne kérdésem. Szóval 1,5GHz sima TB-vel vagy XP-vel van?
Másik dolog ami a padlóra dobta az állam, az általad mért eredmény 3DMark200x -ben. Apám én még egy mezei mx400-as is csak 5700 körül produkáltam 3Dmark2000-ben, 1,2GHz-es TB-vel.
Na most akkor csak annyit szeretnék tudni, hogy ezt a nagy különbséget a videókártya okozza(ha igen kellene egy hely ahol többet meg tudok róla, mert keresek én mindent róla, de eddig semmi), vagy valami hiperspéci beállítás, esetleg XP-s proci. Ja és még valami az ECSK7S5A-nal a BIOS beállításoknál mi a helyes konfig a memória gyorsabbá tételéhez(ha van egyeltalán) mert eddig nekem (256MB DDR/266)nem igazán produkáltak a tesztek sok különbséget a SD-hez képest.
Köszi
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest