- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
válasz
Ereshkigal #6 üzenetére
Ha csak egy kicsit is többet fogyaszt a sima x500-nál akkor már nem jó, mert nekem a sima van, és azt is naponta kell tölteni, de ha beszélek vele másfél órát, akkor melóból hazafelé menet már etetni kell szivargyújtóról, mert különben lemerül.
Egyébként meg ezen a kicsi kijelzőn azért a QWGA is elegendő felbontás, egy sima pda nagyobb kijelzőjén jobban látom értelmét a VGA-nak mint itt -
marcee
addikt
Hejj, ha fémből lenne a háza... Azon túl tényleg (majdnem) minden (reális) vágyam benne van. Elbúkmárkolom a nevét a fejemben.
-
PEPE85
senior tag
válasz
Ereshkigal #3 üzenetére
Ha már ennyit vártál szerintem akkor már várd meg az X800-at.
-
S.J.M.
senior tag
Egy Eten-es oldalon már volt összehasonlítás: [link]
VGA képernyő többet fogyaszt és lassítja is a gépet. -
Ereshkigal
őstag
X500-as vasarlasat terveztem, de szerintem megvarom ezt a verziojat. Remelem a proci gyorsan kezeli majd a VGA-t is es nem lassul be...
A design is tetszik, nem ugy mint az X800-nal...
[Szerkesztve] -
Hunter2
addikt
Nem rossz, de biztos 120 felett lesz az ára.GPS van vajon benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest