Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Ütős darab, a LED-világítású paneleknek állítólag nagyon szép képe van.
-
Cloud_s
aktív tag
Szerintem adott lenne már a lehetőség olyan GPU-k gyártására, amik 2D-ben annyira ''visszavesznek'', hogy azonos fogyasztást érnek el mint egy integrált. Ez nem tűnik olyan futurisztikusnak, nem? Prociknál is van SpeedStep, nincs a gépben egy ''bónusz'' Pentium II-es netezésre.
(Amúgy önmagában biztos tuti ez a gép, csak kifizettetik velünk a plusz chipet is nyilván...) -
_cirmos_
őstag
igen, úgy lenne értelme, hogy egy 6600/x700 mellé betenni egy integrált vacakot, még ennél is hülyébbet és kisebbet, úgy lehetne igazán spórolni. viszont a ledes téma jó ötlet, más gyártók is átvehetnék (csak jönne már az oled). viszont a 13.3-as kijelző vicces, hiába, egy vaio-t nem lehet mindenféle kommersz 12 vagy 14 colos képernyővel szerelni
-
orbano
félisten
válasz
bolondember #4 üzenetére
nem igazán eszik 2d-ben kevesebbet. legalábbis ha legalább annyira fejlett a geforce go mint a mobility radeon. én most váltottam mob. x600-ról gma900-ra és nagy difi nincsen, sőt...
Mellesleg jó ez a SZ széria... kib*SZ*ttul tetszik... kár hogy magyarországon nincs Vaio rendesen
[Szerkesztve] -
nap
addikt
válasz
bolondember #4 üzenetére
Szerintem tul van meretezve. Igy, hogy van tarsa, minek bele 4 pixel shader?
-
nap
addikt
Tekintsd ezt egy szebb vilag fele megtett elso lepeskent.
Vegre rajottek, mikent lehet osszehozni a jatekokat meg az energiatakarekossagot. Ez a technologia valoszinuleg meg nagyon sokat fog finomodni, egeszen odaig, hogy egy chip fogja tudni mindezt. Mindenesetre elindultak egy iranyba, egy jo iranyba. -
Dassler
őstag
Azé nem dobnám ki, ha ide adná vki
-
Cloud_s
aktív tag
És a Go7400-at miért nem lehet 2D-ben leskálázni? Technológiai zsákutca ez ebben a formában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest